Tarih: 22.04.2016 13:56

SARI ÇİZGİ UYGULAMASI BAŞLATILDI

Facebook Twitter Linked-in

 EDİRNE - Edirne Belediyesi tarafından, kentin işlek caddelerinde yayaların yürüyüş alanlarının daha rahat yapılabilmesi açısından sarı çizgi uygulaması başlatıldı.
Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2464 sayılı Belediye Devlet Kanunu 52.maddesinin 2. Bendine göre semtlere göre günlük alınacak işgal harcı miktarlarını Belediye Meclisinin kararı ile doğrultusunda uygulamaya başladı.
Zabıta Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, “Şehrimizde muhtelif yerlerde bulunan işyerlerinin önlerine çıkartılan masa ve sandalyelerin 2464 sayılı Belediye Devlet Kanunu 52.maddesinin 2. bendine göre günlük semtlere göre alınacak işgal harcı miktarları Belediye Meclisi’nin kararı ile belirlenmiş olup, başta Saraçlar Caddesi, Tahmis Meydanı, Çilingirler Caddesi olmak üzere iş yerlerinin önlerine konulan masa, sandalye ve şemsiyelerin yaya geliş geçişini engellemeyecek şekilde kendilerine belirlenen alanın dışına çıkmamaları için Zabıta Müdürlüğümüzce sarı çizgi uygulaması başlatılmıştır. Kontrollerimiz düzenli olarak devam edecektir” denildi.
 
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —