Tarih: 12.04.2016 14:30

American Time, İngilizce Yaz okulunda % 60 indirim fırsatı sunuyor

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Yaz geliyor, kamplar ve yaz okulları dönemi başlıyor.  Bir yandan tatil hayalleri kuranlar bir yandan eksiklerini tamamlamaya çalışanların ve dinlenmek için fırsat bekleyenlerin dört gözle beklediği yaz mevsimi  kapıda. Hazırlıklar başladı. 
Kuruluşlarda bu hazırlıkların içinde yer alıyor ve yaz kampı düzenliyorlar.  American Time kurumu, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için hazırlanan yoğun İngilizce eğitim programı  ile yaz okulu çalışmasını başlattı. Sancaktepe, Çekmeköy ve Sultanbeyli  ilçelerinde okuyan ilkokul ve ortaokul öğrencilerini Yaz Okulunda ağırlamayı hedefliyor.
 American Time yetkilileri Yaz Okulu için maksimum 10 kişilik sınıflarda  erken yaşta İngilizceyi öğrenme, derslerindeki başarısını arttırma, bir ömür boyu İngilizce bilmenin avantajını  sunduklarını belirtiyorlar.
Erken Kayıt yaptıranlara % 60 indirim imkanı sunan American Time Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Subaşı “ Bu programa Kids programs diyoruz. Öğrencilere yönelik hazırlanmış İngilizce Eğitim programıdır. Bu programla öğrencilerin, İngilizce ders başarısını arttırmak, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirmek hedeflenmiştir” dedi.

İbrahim Subaşı ayrıca " Yaz Okulumuzdan faydalanmak isteyenlerin 0216 499 54 54  nolu telefonumuzdan detaylı bilgi alabilirler" diye konuştu.
Tevfik Erk / İstanbul 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —