Tarih: 11.04.2016 11:17

Sancaktepe?de Arzu Akça ile müzik dolu akşam yaşandı

Facebook Twitter Linked-in

 SANCAKTEPE - Türk Sanat Müziği sanatçısı Arzu Akça, Sancaktepe Yenidoğan Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne aldı.
Türk Sanat Müziği dinlemeye gelen müzik severlere birbirinden  güzel eserleri seslendiren Arzu Akça, Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarını söyledi.
Kastamonu’lu olan Arzu Akça’yı Sancaktepe’deki konserini, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Esat Kalay, Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi Vahdet Çevik, Üsküdar Kastamonulular Derneği Başkanı Hasan Kuroğlu, Ataşehir Kas-Der Şube Başkanı Şerafettin Ay, Sancaktepe Kas-Der Şube Başkanı Rahmi Demir, Sancaktepe Kas-Der Şubesi Kurucu Başkanı Ekrem Uygun, Sancaktepe Doğanyurtlular Dernek Başkanı Turgut Kara, Taşköprü Şahinçatı Köyü Dernek Başkanı Nazım Özkan, Kas-Der Genel Başkan Yardımcısı İrfan Öztürk izlemeye gelenler Kastamonulu isimler oldu.
Arzu Akça, konser sırasında bir ara sahneden aşağıya inerek, izlemeye gelen seyircilere de mikrofonu uzatarak şarkılara eşlik etmelerini istedi. Meclis Üyesi Esat Kalay’da Arzu Akça’yı kırmadı şarkıya eşlik etti.  Konser sonunda, Taşköprü Şahinçatı Köy Derneği Başkanı Nazım Özkan ve Kas-der Sancaktepe Şube Başkanı Rahmi Demir, sanatçıya çiçek vererek teşekkür ettiler.
Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi Esat Kalay, Kastamonu’muzun, güzel ilimizin genç ve yetenekli bir sanatçısı olan Arzu Akça’yı bir kez daha tebrik ederim. Bu akşam birbirinden güzel eserleri söyledi. Kendisini Kastomolular olarak desteklemeye devam edeceğiz diye konuştu.
Konser, Arzu Akça ile hayranlarının hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi. 
Tevfik Erk/ İstanbul 











Orjinal Habere Git
— HABER SONU —