Tarih: 23.03.2016 05:09

BAŞİSKELE?NİN SEKİZİNCİ SEMT KONAĞI YEŞİLYURTA

Facebook Twitter Linked-in

 BAŞİSKELE - Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Yeşilyurt mahallesi Tuğrul Sokakta,  semt konağı yapılacak alanı ekibiyle birlikte gezerek yer tespitinde bulundu. 

Başiskele Belediyesi’nin seçim beyannamesinde söz verdiği semt konakları projesinin sekizincisi için ekipler kollarını sıvadı. Semt konakları projesinin ilki Sepetlipınar Mahallesinde, hizmete başladı ve  vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Başkan Ayaz talep gören bölgelerde semt konaklarını açmaya devam ediyor. Bu zamana kadar üç tane açılan semt konağının yanı sıra inşaatı süren dört semt konağı açılışa hazırlanıyor. Şimdi sekizinci semt konağı da Yeşilyurt Mahallesine geliyor. 

Başkan Ayaz önceki gün ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği saha ziyaretinde yapılması planlanan semt konağı projesi için alan keşfini gerçekleştirdi. 1561 m² alan olarak projelendirilen semt konağı 561m² taban alanda yer alıyor. 3 katlı ve yine Selçuklu mimarisinde çizilen projenin bahçesinde yine birbirinden güzel peyzaj ve çevre düzenlemeleri yer alacak. Aynı zamanda projenin bahçesinde yemekhane ve açık alan düğün yerleri olarak da projeler çizilmiş durumda. Mahallin ihtiyacı olan bu sosyal alan hayata geçtikten sonra oldukça ilgi göreceğe benziyor. 

Başkan Ayaz : “ Semt konaklarını ilçemize kazandırma noktasında seçim beyannamesinde vatandaşlarımıza söz verdik. Elhamdülillah bugün iki yıl gibi kısa bir sürede de 8. Semt konağımız için kolları sıvamış bulunuyoruz. Semt konakları vatandaşlarımızın her yaşta faydalanabileceği sosyal alanlar. Çocuklarımızın İngilizce, Matematik ve Edebiyat branşlarında etüt görebileceği, gençlerimizin tiyatro, müzik gibi beceri kurslarından faydalanabileceği, konağımız bayanlarımızın uğrak yeri olacak. Aynı zamanda semt konağımızda diğer konaklarımızda olduğu gibi bir çok ücretsiz seminer, eğitim, sağlık taraması, psikolog ve diyetisyen hizmetinin verilecek. Arkadaşlarımız çalışmalarını tamamlar tamamlamaz inşaatına başlayacağımız sekizinci semt konağımızın şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —