Tarih: 23.03.2016 02:26

Yazar Mehmet Yaşar: Hayalleriniz Olmadan Canlı Kalamazsınız

Facebook Twitter Linked-in

 ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu Bilgi Evleri, değerler eğitimi çerçevesinde çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine sosyal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerle katkıda bulunmak amacıyla, milli ve manevi yönlerden kendilerini geliştirebilecekleri fırsatların kapısını her ay birbirinden değerli konu ve konuklarla açmaya devam ediyor.

Bilgi Evleri Gençlerle Baş Başa Sohbetlerine bu ay “Bir Sorum Var” isimli kitabıyla tanıdığımız yazar Mehmet Yaşar konuk olarak katıldı. Konuk yazar tüm enerjisi ve içtenliğiyle Bilgi Evi üyelerini selamladıktan sonra yazı hayatının başlangıcından ve gelişiminden bahsetti. Bir Sorum Var isimli eseri hakkında Bilgi Evi üyeleriyle sohbet eden Mehmet Yaşar, eserinde yer alan kahramanların bilinmeyen karakteristik özelliklerinden hikâyenin akışını nasıl şekillendirdiğine kadar merak edilen birçok bilgiyi paylaştı.

Hayal kurmanın önemini anlatan Mehmet Yaşar, hayal kurmayan bir insanın yaşayan bir ölü ya da kuru bir ağaç gibi olacağını belirterek Bilgi Evi üyelerine daima hayal kurmalarını ve bu hayallerinin peşinden gitmelerini tavsiye etti. Bilgi Evi üyelerinin sorularını içtenlikle yanıtlayan konuk yazar daha sonra kitaplarını imzaladı. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından Bilgi Evi üyeleri konuk yazar ile vedalaştı.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —