Tarih: 04.11.2012 15:24

Havva Altunay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

Uzun süredir rahatsız olan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın annesi Havva Altunay 2 Kasım günü hakkın rahmetine kavuştu. Merhume Havva Altunay için Gaziosmanpaşa Küçükköy Merkez Camii’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze Namazına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy  ilçe kaymakamları ile Gaziosmanpaşa, Esenler, Eyüp, Beylikdüzü, Kağıthane, Bayrampaşa ve Çekmeköy belediye başkanları ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Çok sayıda vatandaş da Başkan Altüunay’ı bu acılı gününde yalnız bırakmadı. 

 
Merhume Havva Altunay’ın cenaze namazını emekli din görevlilerinden Cemal Terzioğlu kıldırdı. Cenaze namazının ardından merhume Havva Altunay, uzun konvoy eşliğinde 
Edirne’nin Keşan ilçesi Altıntaş Köyü’ne doğru yola çıkarıldı. Altıntaş Köyü girişinde konvoy, aralarında Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı’nın da olduğu kalabalık halk kitlesi tarafından karşılandı. Altıntaş Camisinde de kılınan cenaze namazının ardından  merhume Havva Altunay, aile kabristanlığında dualar eşliğinde son yolcuğuna uğurlandı. 
 
Öte yandan AK Parti`nin Kızılcahamam istişare toplantısı nedeniyle cenaze namazına katılamayan Bakan ve milletvekilleri de  telefon ve telgraflarıyla Başkan Altunay’a baş sağlığı dileklerinde bulundular. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —