Tarih: 30.01.2015 03:12

Dernekçiliğin parlayan yıldızı 3.yaşında

Facebook Twitter Linked-in

Gecenin anlam ve önemiyle ilgili olarak TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, bir selamlama konuşması yaptı. Tüm katılımcılara programlarına iştiraklerinden dolayı teşekkür eden Çalık, “TÜMKASDER, toplumsal dinamikleri hayata geçirmek ve insanlarımız arasındaki uçurumu kapatabilmek için var gücüyle çalışıyor” dedi. Protokol üyeleri sırayla TÜMKASDER’in 3. kuruluş yıldönümünde sergilediği vizyonla ilgili görüşlerini selamlama konuşmalarıyla kısaca aktardılar. TÜMKASDER’in öncü kimliğini, dernekçilik çalışmalarında parlayan bir yıldız olarak faaliyetlerini dile getiren protokol üyeleri, “Bu çabanın diğer tüm dernekler adına da örnek bir çalışmanın işaret fişeği olabilmesini diliyoruz” temennisinde bulundular. Programa katılanlar TÜMKASDER Müze’sinide gezip, restaurant bölümünde ney dinletisi eşliğinde yemek yediler. Program dolayısıyla TÜMKASDER’in 3.yaşını simgeleyen bir pasta kesildi ve herkese ikram edildi.
 
Başarılı çalışmaları dolayısıyla Gençlik Kolları Başkanı Ali Topçu’ya bir plaket hediye edildi. Plaketi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü takdim ederek, bu başarılı çalışmaların temelinde gençlik enerjisinin bulunduğunu ifade etti. Diğer yandan programın ana sponsoru olan TÜMKASDER Genel Sekreteri Ekrem Öztürk’e de Kaymakam Levent Kılıç tarafından özel bir vazo hediye edildi.
 
TÜMKASDER’in bu anlamlı gününde etkili ve yetkili tüm isimleri yanlarında görmekten mutlu olduklarını belirten Murat Çalık, “Bu can bu tende olduğu müddetçe, biz ideallerimizden sapmadan ve ideallerimizi yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarını yaptı. 
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —