Tarih: 17.01.2015 14:44

Vali Yerlikaya Gazeteci Derneklerinin Başkanları ile Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 Tekirdağ Restoranda düzenlenen yemeğe Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Çorlu Medya Mensupları Derneği Mehmet Yirun, Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürü Zeki Gümüş ve Tekirdağ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen katıldılar.

Vali Yerlikaya’ya 6 Bin Atatürk Fotoğrafından Oluşan Atatürk Portresi

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, günün anısına programın sonunda Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya derneğin üyesi de olan AS Prodüksiyon sahibi Burak Üntürk tarafından hazırlanan ve 6 bin Atatürk fotoğrafından oluşan Atatürk portresi hediye etti.

Sorunlarımızı Aktardık

Düzenlenen yemek nedeniyle bilgiler veren Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre; “Faydalı bir o kadar da yararlı bir toplantı oldu. Hem dernek üyelerimizin, hem gazetelerin hem de meslektaşlarımızın sorunlarını birebir bildirdik. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’da yaşadığımız sorunları ve sıkıntıları dinledi. Umuyoruz ki kısa sürede bu sorunlarımız ve sıkıntılarımız aşılır. Böyle bir organizasyon nedeniyle Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’ya tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —