Tarih: 03.01.2015 12:44

KARTEPE`YE ZİNCİRSİZ VE KIŞ LASTİKSİZ ÇIKIŞLARA İZİN VERİLMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

 Kocaeli’de etkisini 4 gündür sürdüren kar yağışının hafta sonunda da devam etmesi bekleniyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Karla mücadele timi kentin çeşitli noktalarında ulaşımın aksamaması ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için 24 saat görev noktalarında hazır bir şekilde bekliyorlar
KOCAELİ’DE KAPALI YOL YOK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı kar ile mücadele timi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Kocaeli’de şuan itibariyle kapalı yol bulunmuyor.
KARTEPEYE KONTROLLÜ ÇIKIŞA İZİN VAR
Kocaeli’ne yağan kar yağışının ardından Jandarma Kartepe’ye çıkmak isteyen vatandaşlara belli bir noktaya kadar müsade ediyor.Ekipler belli bir noktadan sonra Kar Lastiği bulunmayan ve zinciri olmayan vatandaşların güvenlikleri açısından Kartepenin zirvesine çıkmalarına müsade etmiyor.
214 PERSONEL 24 SAAT NÖBETTE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı toplam 214 personel ile 104 aracın yolların kar yağışından kapanmaması için 24 saat boyunca aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI KULLANIN
Öte yandan Büyükşehir tarafından yapılan açıklamada vatandaşlardan kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları istenerek kar lastiği olmadan yola çıkılmaması gerektiği vurgulandı. Ayrıca vatandaşların şahsi araçları yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri gerektiği kaydedildi. Kendi araçları ile yola çıkan vatandaşların ise yanlarında mutlaka zincir bulundurmaları gerektiği belirtildi.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —