Tarih: 08.11.2012 02:32

Başkan Uzun`dan Ozon Tekstil`e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 

Fabrika ziyaretleri kapsamında Ozon Tekstil’i ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Uzun’a; Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Ercan Ay, Ayhan Başarır ve birim müdürleri eşlik etti. Başkan Uzun ve beraberindekiler, Ozon Tekstil Genel Müdür Yardımcıları Abdullah Öztürk, Burak Gezer ve İdari İşler Müdürü İrfan Öter tarafından karşılandı. 
Ozon Tekstil çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Uzun işçilerle sohbet ederek “Bu firmanın omurgasını sizler teşkil ediyorsunuz. En iyisini üretme ve sunma arzusu içinde olmalısınız” dedi.
“Yılmadan, usanmadan hizmete devam ediyoruz”
Göreve geldiği günden bu zamana kadarki dönemde hayata geçirilen projeler hakkından da bilgi veren Başkan Uzun, “Eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel faaliyetler, ulaşım, alt yapı, parklar ve çevre düzenlemesi gibi daha birçok alanda çalışma yaptık. Bu çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek yılmadan, usanmadan halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu. 
Firma yetkilileri eşliğinde fabrikayı gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çekilen hatıra fotoğrafının ardından firmadan ayrıldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —