YEREL HABER 12.12.2014 04:53:00 124 0
Haberi Sesli Oku

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ??köylümüz güldükçe biz mutlu oluyoruz??

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ??köylümüz güldükçe biz mutlu oluyoruz??

Kandıra pazarında köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ?Köylümüzün hizmetlerimizle gülmesi, bizi mutlu ediyor? dedi

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken her hafta kurulan ilçe merkezinde ki pazarı gezdiler. Burada ki köylü ve esnafla sohbet eden başkanlar, hizmetlerden dolayı köylülerden gelen teşekkürleri ve önerileri dinlediler. Başkan Karaosmanoğlu, Pazar yerinde ki vatandaşlarla sohbet ederken köylü kadınların taleplerini dinledi. Samimi ve içten geçen sohbette köylü kadınlar, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler
 
KÖYLÜ KADINIMIZ BAŞ TACIDIR
Başkan Karaosmanoğlu pazardan alış veriş de yaparken “ Köylü kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Tarımsal ve hayvansal üretimde ki emekleri çok ciddi seviyededir. Kandıra’da ki köylü kadınlarımızın yüzlerinde ki gülümseme, bizim için en büyük ödüldür. Onların mutlu olması için tüm ekibimizle daha çok çalışacağız. Köylümüzün geleceğe dönük önerilerini de dinliyoruz. Halkımızın taleplerini dikkate alarak, daha güzel bir Kocaeli için mücadele edeceğiz” sözlerini sarf etti.
 
TARIM VE HAYVANCILIKTA GELİŞME KAYDETTİK
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu “Büyükşehir Belediyesi olarak Tarım sektöründe verimliliğin ve üretimin artırılması, üretici gelirlerinin istikrara kavuşturulması için projeler geliştiriyoruz. Eğitimlerimiz ve desteklerimiz köylülerimize sürecektir. Üretimde verimliliğin artırılması da önceliğimiz olacaktır. İnanıyorum ki gelecekte Kandıra’da ki tarımsal ürünlerin ülke pazarlarında daha fazla değerlendirilecektir. Hükümetimizin köylülerimiz için çıkarttığı tarım sigortası yoluyla çiftçilerimiz, oluşabilecek doğal afet kayıplarına karşı da korunmuştur. Hayvancılıkta yüksek verimli kültür ırk hayvanlarının sayısının arttırılması gereğine inanıyorum. Köylülere verdiğimiz veteriner desteğinin bu konuda önemini bir kez daha vurgulamak isterim” ifadelerini kullandı.
 
KÖYLÜMÜZE DESTEĞİMİZ SÜRECEKTİR
Tarımsal ve Hayvansal alanda köylümüze birçok destek verdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu “ Köylümüze verilen eğitimler, toprak analiz verileri, modern hayvancılık ve çağdaş sera yöntemleri halkımıza değer katacaktır. Yapılan hibeler, verilecek tohumlar ve fideler köylümüze destek olmak içindir. Yakın zamanda dağıttığımız çilek fideleri ve yavru hindilerde köylümüzün üretimine katkı sağlayacaktır. Tarlada ki ürünlerin pazarlara daha rahat yayılması için köylü pazarlarının kurulması için çaba sarf ettik. Kandıra Gıda İhtisas ve Organize Sanayi bölgesi, Kandıra’mıza ve köylümüze katkı sağlayacaktır. Ürettiklerini daha rahat pazarlamaları için köylümüze hizmet edecektir. Belediyemizin mühendis ve teknisyenleri sizlere her zaman hizmet verecektir” açıklamalarını yaptı.
 
BİZ GÜCÜMÜZÜ MİLLETİN EFENDİSİ KÖYLÜDEN ALIYORUZ
Başkan Karaosmanoğlu pazarda ki halkın önerilerini de dinlerken ” Köylümüz inanıyorum ki şu anda gerçekten milletin efendisi olmuştur. Bizler çalışma heyecanımızı ve gücümüzü bu ülkenin gerçek sahibi köylümüzden ve halkımızdan alıyoruz. Onun için tek amacımız köylümüzün mutlu olduğunu görmektir” dedi.
 


Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı

Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı

ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi

Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü