Tarih: 30.11.2014 15:03

Büyükşehir de ?Sosyal Güvenlik Yasası? anlatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Leyla Atakan Kültür ve Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, torba yasayla iş hukuku ve sosyal güvenlikte yapılan değişiklikler ele alındı.

6552 SAYILI KANUNU ANLATTI
SGK eski Başmüfettişi Dr. Resul Kurt tarafından verilen eğitim, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kuruluşu çalışanları tarafından yoğun katılımla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ve kamu kuruluşları çalışanlarına 6552 sayılı kanunda ki son yasal değişiklikler ve iş hukuku konuları aktarıldı. Yeni çıkan torba yasayla iş hukuku ve Sosyal Güvenlikte yapılan değişiklikler SGK eski Başkan müfettişi Dr. Resul Kurt tarafından anlatıldı. Yeni yasal düzenlemelerin çalışanların iş hayatına etkilerini anlatan Kurt, katılımcılar tarafından dikkatle dinlendi.

SORULARI CEVAPLADI
Torba yasadaki çalışanların izin kullanması, iş kazalarının önlenmesi ve iş güvenliği, taşeron işçilerin kıdem tazminatlarıyla ilgili yeni yasal değişiklikler konularını anlattı. Dr. Resul Kurt, yaptığı sunumun ardından katılımcılar tarafından yöneltilen torba yasaya yönelik soruları cevaplandırdı.
 
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —