Tarih: 28.11.2014 12:04

Başakşehir Belediyesi MÜSİAD fuarına katıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Bu sene 15.si düzenlenen, 500 yerli ve yabancı firmayı bir araya getiren fuarda Başakşehir Belediyesi de ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları Başakşehir Living Lab bünyesinde ziyaretçilerine anlattı.
 
Başkan Uysal, MÜSİAD’ı gezdi
 
İstanbul’da iki yılda bir Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen, Asya’dan Avrupa`ya, Ortadoğudan’dan Afrika ülkeleri ve Türkî Cumhuriyetlere kadar uzanan bir coğrafyadaki yabancı şirketlerin ve iş adamlarının katıldığı 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bu yıl 500 yerli ve yabancı katılımcı firmayı, 102 ülkeden 7 bin seçkin iş adamının katılımıyla başladı.
 
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şahin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı fuar açılış programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD`ın 15. Fuarı`nda yaptığı açılış konuşmasında önemli mesajlar verdi. İsrail`in Mescid-i Aksa`ya yaptığı saldırının barbarca olduğunu ve barış sürecine vurulmuş en büyük balta olduğunu kaydetti. 
 
Başakşehir Belediye Başkanı Uysal ve Başkan Yardımcısı Şahin, açılış programının akabinde fuar alanını gezdi. Başakşehir Belediyesi’nin standını da ziyaret eden Başkan Uysal, çalışanlarla ve ziyaretçilerle bir süre sohbet etti. 1000 seçkin şirketin stantlarıyla yer aldığı fuarda Başakşehir Belediyesi fuarda yoğun ilgi gördü. 
 
Fuar, 30 Kasım’a kadar açık kalacak.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —