Tarih: 04.11.2014 11:18

NAŞİDE GÖKTÜRK GÜR SESİYLE KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Türk müziğinin önemli isimlerinden şair, bestekâr ve yorumcu Naşide Göktürk, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde dinleyicilere coşkulu bir konser yaşattı.

Beylikdüzü, Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, unutulmaz şarkıları bir de Naşide Göktürk’ün ağzından dinledi. Konserin açılışını Ahmet Kaya’nın “Penceresiz Kaldım Anne” parçasıyla yapan Göktürk, birbirinden önemli parçalarını yine Beylikdüzü halkı için seslendirdi. Sanatçı, dinleyenlerin coşkulu katılımıyla çok mutlu olduğunu belirtti. 

Geçmişten Günümüze Şarkılar Seslendirildi

Dinleyicileri söylediği parçalarla, sahnelediği performansın içine katan Göktürk, bir ara seyircilerin arasına karışarak şarkılarını onlarla birlikte söyledi. Esprili bir dille şarkılarına eşlik edenlere not veren Duayen Sanatçı Naşide Göktürk, geçmişte çıkardığı, bugünlerde tekrar eski değerine kavuşan ve hit olan parçası “Sakın Ha”yı salondakilerle birlikte hep bir ağızdan söyledi, ardından Onuncu Yıl Marşı’yla tüm salonu coşkuyla ayaklandırdı. 

Performansının sonunda Naşide Göktürk’ü ve orkestrasını tebrik eden, çiçek takdiminde bulunan Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı, sanatçıların kıymetini bilen Beylikdüzü halkına da teşekkür etti.
 
 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —