Tarih: 30.10.2014 23:37

TÜMKASDER?den Kaymakam Levent Kılıç?a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

TÜMKASDER Başkan Vekili Şenol Çağlar, bir sivil toplum örgütü olarak Çorlu ve hemşehrileri için yapmaya çalıştıkları işlerin, ortaya koydukları organizasyonların insanı odak alan bir yapı sergilediğini belirterek, “Tüm çabalarımızda tüm bürokratik kademeleri ve Kaymakamlık makamının desteğini yanımızda görmekten her zaman mutlu olduk. Bundan böyle de Çorlu’nun vizyonunu ve çehresini değiştirecek sizlerle birlikte çok daha güzel işlere imza atmaktan memnuniyet duyacağız” dedi.
 
Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da, TÜMKASDER’in ismini bir sivil toplum örgütü kimliğiyle önce den duyduğunu, çalışmalarını çok yakından takip ettiğini ve yaptıkları tüm organizasyonlardaki başarısının gönülleri fethettiğini belirterek, “Bir çok sivil toplum örgütü ve hemşehri dernekleri kuruluş misyonlarının aksine işler yaparken,  TÜMKASDER’in sergilediği çabalar takdire şayandır. Bundan böyle biz de bu tür çalışmalara elimizden geldiğince destek çıkacağımızı ifade etmek isteriz” diye konuştu. 

Ziyaret sonrası görevine yeni atanan Kaymakam Levent Kılıç’a TÜMKASDER yetkilileri tarafından satranç takımı, seramik şilt, Kastamonu’nun meşhur helvası olan Çekme Helva ve Kastamonu’nun yöresel müziklerinden oluşan bir CD hediye edildi. 
 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —