Tarih: 25.08.2014 03:36

Tekirdağ`da Atatürk?ün sevdiği şarkılar konseri verildi

Facebook Twitter Linked-in

 Atatürk’ün Tekirdağ’ı ziyareti ve Harf İnkılâbı’nın 86. yıldönümü etkinlikleri, Şefliğini Nevzat Avcı’nın yaptığı Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğunun“Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” isimli konseri ile sona erdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’da konseri dinlemek için yerini alırken salon neredeyse tıklım tıklım doldu.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve eşi, Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Naşit Oskay ve eşi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak da konseri izlemek için yerlerini alırken Acem Aşiran, Uşşak, Saba, Muhayyer Kürdi, Hicaz ve Hüseyni makamlarından 15 değerli eser Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından seslendirildi.

Genin sonunda Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu koro şefi Nevzat Avcı’ya çiçekler sunulurken topluluk seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —