Tarih: 16.11.2012 17:36

Malkara`da sirk coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Malkara Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında, Keşan Yolu üzerindeki etkinlik alanına sadece iki gün için kurulan sirk çadırında gösterilerini sunacak olan Atlas Sirki, tüm Türkiye’de sürdürdüğü seyirlik sanatlar gösterileri ile izleyenleri adeta büyülüyor.

Malkara Belediyesinin katkılarıyla Keşan Yolu üzerindeki, halk arasında Hurşit’in Kavaklık mevkii olarak bilinen etkinlik alanına kurulan sirk çadırında sadece iki gün gösterilerini sunacak olan Atlas Sirki; ateşbazlık, parendebazlık, sihirbazlık, madrabazlık gibi “Somut Olmayan Kültürel Miras kapsamındaki” seyirlik sanatların yanı sıra, akrobasi ve yüksek hava gösterileri ile özellikle çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 

Türkiye’nin ilk sirki, 17 Kasım Cumartesi ve 18 Kasım Pazar günü, gündüz saat 12.00’de, 13.30’da, 15.00’de ve 16.30’da, akşam ise saat 18.00’de ve 19.30’da, hem çocuklar hem de büyükler için çok eğlenceli gösterilere ev sahipliği yapacak. Malkara Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen sirk gösterileri etkinliğine tüm halkımız davetlidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —