Tarih: 09.02.2014 01:05

Başkan Erdem, SANÜP Platformu öğrencileri ile buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 Sancaktepe Üniversiteliler Platformu (SANÜP) tarafından 08 Ocak Cumartesi günü Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen “Bir saz,bir söz” temalı Şiir dinletisinde söz alan Başkan İsmail Erdem, yapmış oldukları çalışmalardan ötürü SANÜP platformu öğrencilerine teşekkür ederek, belediye olarak her zaman onların yanında olduğunu belirtti.
Eğitimden kültüre, sağlıktan alt yapıya, imardan sosyal dayanışmaya bir dizi faaliyetlerin yürütüldüğü Sancaktepe’de eğitime çok ağırlık verdiklerini belirten Başkan  Erdem,  bilgi evleri, genç gelecek ve spor alanında yapılan çalışma ve projelerden bahsetti.
Sancaktepe Üniversiteliler Platformu öğrencilerine konuşan Belediye Başkan İsmail Erdem: “İnanıyoruz ki, zihni ve bedeni bakımdan iyi yetişmiş çağdaş bilgiyle daha donanmış, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, o ülkenin en büyük hazinesidir. Sorumluluklarını bilen, kültürel değerlerine bağlı, kendine güveni olan bir gençlik, yarınlarımızın teminatı olacak; ülkemizi, gelişmiş ülkeler arasında bir yıldız gibi yükseltip yaşatacaktır” dedi. Program, SANÜP platformu öğrencileri tarafından yapılan  mini konserin ardından, sürpriz hediye ve çekilişlerle son buldu. 



 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —