Tarih: 19.11.2013 14:38

Bahçekapılı: ?Sultangazi Değişimin Adresi?

Facebook Twitter Linked-in

 Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile birlikte ilçeyi gezen Başkanvekili Bahçekapılı, “Sultangazi yapımı devam eden projelerle birlikte hızlı bir değişim yaşıyor. Her projede birden çok fonksiyon bir arada düşünülerek vatandaşların ihtiyaçlarına cevap olunuyor. Başkan Altunay’ı ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.  

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın konuğu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Sultangazi’yi gezerek çeşitli incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Sultançiftliği ve Cevher Dudayev Hizmet Tesislerini gezen Bahçekapılı, çok fonksiyonlu yapısıyla hizmet tesislerinin diğer ilçelere de örnek olabileceğini söyledi.

Yapımı devam eden Belediye Hizmet Kompleksinde de incelemeler yapan Bahçekapılı, nikah salonları, ve otopark gibi hizmetlerin de verileceği kompleksin Sultangazi’nin çehresini değiştireceğini söyledi.

Kaymakamlık binasını ve Cebeci Mahallesi’ndeki çay bahçesini de ziyaret eden Bahçekapılı, “Sultangazi yapımı devam eden projelerle birlikte hızlı bir değişim yaşıyor. Her projede birden çok fonksiyon bir arada düşünülerek vatandaşların ihtiyaçlarına cevap olunuyor. Başkan Altunay’ı ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —