Tarih: 21.10.2013 19:32

TEKSİF?ten Çorlu Gazeteciler Derneği?ne Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

TEKSİF Çorlu Şube Başkanı Bozan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Çorlu Gazeteciler Derneği`nin Kılıçoğlu Danış Towers`da yer alan dernek binasına gelerek dernek üyesi gazetecilerle görüştü.

Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticilerini başarılı çalışmalarından ötürü kutlayan Bozan, Çorlu`da görev yapan gazetecilerin önemli ve başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Sendika çalışmaları ile ilgili olarak da Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerine bilgiler veren Bozan: “Çorlu Gazeteciler Derneği`nin yeni dernek binasının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği`ne yakışan bir yer olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Dernek üyesi arkadaşlarımıza yakışan bir dernek merkezi oluşturmak için kolları sıvadık. Tamamen üyelerimizin katkıları ve imkanları ile oluşturduğumuz dernek binasının ufak tefek eksikleri kaldı. Bu eksikleri de giderdikten sonra resmi açılış gerçekleştireceğiz. Açılışımızda da sizleri aramızda görmek isteriz. Varlığınız bize güç verecektir” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —