Tarih: 29.09.2013 15:06

Civelek?Devir İmaj Devridir?

Facebook Twitter Linked-in

 Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin açılış törenine katıldı. İşadamlarına hitaben yaptığı konuşmada Devrin imaj devri olduğunu ifade eden Civelek, “ülkemize gelecek yatırımcılar ve bizim dışarıya yapacağımız ihracatta ülkenin ortaya koyduğu tablo çok önemlidir, yatırımcı gözlemlerinde bu insanlar gezi, tencere tava işleriyle mi uğraşıyor, yoksa birlik ve beraberlik içinde gelişime açık sektörlerle atılım mı gerçekleştiriyor buna bakıyorlar” dedi.

EKONOMİK İSTİKRAR İÇİN SİYASİ İSTİKRAR GEREKİR

Civelek “Gelecek nesillere bırakacağımız Türkiye için, ekonominin güçlü olması ve 2023 hedefleri arasına konulan 500 milyar dolar ihracat yolunda sanayicilerin büyük destekler veriyor olması gerekmektedir. Bu işler siyaseten istikrar, birlik beraberlik ve tekrar istikrarla olur” dedi.

GELECEĞE EMİN ADIMLARLA BAKABİLEN TÜRKİYE

 “Artık IMF’ye borcu olmayan ve geleceğe emin bakabilen bir Türkiye’nin daha ileri seviyelere gelmesi bizim uğraşımızla olacaktır, Biz Ak Parti Teşkilatı olarak siyaseten bu gelişim için elimizden gelenin en iyisini yapmaya kimlere ulaşabiliyorsak ulaşmaya çalışıyoruz.  Bu ve bunun gibi derneklerin sayısının ve etkinliğinin artmasını yapılacak işlerde ülkemizin kentimizin kazançlın çıkmasını umuyor tekraren hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —