Tarih: 04.12.2012 01:04

`Anlar ve İzler` Fotoğraf Sergisi

Facebook Twitter Linked-in

 

Kâmil Koç Otobüsleri A.Şz. bünyesinde yayımlanan kültür ve yaşam dergisi Yolculuk, 8 yıl boyunca edindiği birikimleri, “Anlar ve İzler” başlıklı gezici fotoğraf sergisiyle 15 Aralık 2012-11 Ocak 2013 tarihlerinde Fototrek’te fotoğraf severlerle paylaşıyor. Derginin ekim ayında çıkardığı ikinci kitabı “Anlar ve İzler-Türkiye Yollarında” ile aynı adı taşıyan serginin fotoğrafları, ünlü fotoğraf sanatçısı Faruk Akbaş tarafından Türkiye’nin çeşitli yerlerinde çekildi.

Anadolu’nun tarihî, doğal ve kültürel değerlerini gözler önüne seren “Anlar ve İzler” sergisi, Anadolu insanının sıcaklığını da yansıtıyor. Yolculuk dergisinin 8 yıldır adım adım kat ettiği yolları, köyleri, şehirleri, dağları, yaylaları ve o coğrafyalarda sürüp giden birbirinden farklı ve renkli yaşamları, asırlardır devam eden gelenekleri, kaybolmaya yüz tutmuş zanaatları konu edinen bu kareler; izleyicileri Anadolu’nun zengin topraklarında bir yolculuğa çıkarıyor.

20 fotoğraftan oluşan sergi ile Yolculuk dergisi, “Anadolu’da ve dünyada doğal, kültürel ve tarih değerleri tanıtmak, bu değerlerin korunmasını özendirmek” hedefine bir adım daha yaklaşmış oluyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —