Tarih: 17.09.2013 02:58

Çekmeköy Belediyesi öğrencileri hediyelerle karşıladı

Facebook Twitter Linked-in

 “Kitaplar Devletimizden, Kırtasiye İhtiyaçları Belediyemizden” kampanyası ile ilçede bulunan 5 bin öğrenciye eğitim seti dağıtımı yapıldı. Defter, kalem, boya setleri, defter kabı, cetvel, sırt çantası gibi okul malzemelerinden oluşan setler, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel’in de aralarında bulunduğu ekipler tarafından dağıtıldı.

Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile yapılan çalışmada, 5 bin öğrenci devletin dağıttığı kitapların ardından, belediye tarafından hediye edilen kırtasiye malzemeleriyle okul ihtiyaçlarının büyük bölümünü tamamlamış oldu.

Ömerli Mahallesi’ndeki Erdal Yılmaz İlkokulu’nun Anasınıfı açılışına katılarak öğrencilere bizzat dağıtım yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İlçemizde eğitim gören öğrencilerin başarılarını gördükçe yaptığımız işten daha fazla tat alıyoruz. Onların başarısı, mutluluğu bizim için önemli. Bu doğrultudaki çalışmalarımıza devam edecek.” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —