Tarih: 13.09.2013 12:16

Kullanan Kadınlar Fark Yaratıyor

Facebook Twitter Linked-in

 Lafuma’nın  dryway teknolojisi ile üretilen koşu taytı  hem kolay hareket etmeyi sağlıyor hemde uzun süre kuru kalıyor.  Antibakteriyel kumaş özelliği ve  rahatsız etmeyen dikiş sistemi sporunuz esnasında konforunuzu maksimum düzeyde tutuyor.
Lafuma nefes alabilen ayakkabılar vibram taban özelliği ile kullanıcının öncelikli tercihi oluyor. Vibram taban, ayakkabı tabanının dayanıklılığını arttırırken toprak zemininde maksimum tutunmayı sağlıyor ve kolay aşınmıyor. Lafuma ayakkabılar doğada ve şehirde dayanıklılığı temsil ediyor. 
 
Lafuma kadın sandaletleri eşsiz rahatlık, dayanıklılık ve kaliteyi ön planda tutarak takipçilerini yeni bir serüvene sürüklüyor. Lafuma sandeletleri, farklı renk ve modeller ile enerjinizi artırırken esnek ve rahat tabanları yürüyüş esnasında konforunuzu maksimum düzeyde tutuyor ve  deri dış yüzeyiyle de kolay aşınmıyor. Lafuma’ nın ısı geçirmeyen, EVA tabanlı antibakteriyel sandaletleri ile bu yaz çok rahat geçiyor. 
Lafuma’ nın indirimli tişörtleri, çantaları, sandaletleri, ayakkabıları, çadırları ve tüm sezon ürünleri Adventure Republic Levent Outlet mağazasında bulunuyor.
Lafuma’nın tüm modellerini, Adventure Republic Mağazaları; İstanbul:  Kızıltoprak, Nişantaşı, Levent, Cihangir, : Bodrum, Ankara: Armada AVM., Adrenalin Mağazaları, İstanbul: Beşiktaş, Karaköy, Bakırköy, Kadıköy,  Adana, Mağazalarında bulabilirsiniz. www.adventurerepublic.com
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —