Tarih: 11.09.2013 00:07

Başiskele iş güvenliğini önemsiyor

Facebook Twitter Linked-in

Başiskele Belediyesi tüm çalışanlarının sağlıklarını sosyal, psikolojik ve fiziksel olarak en üst seviyede tutmak, çalışma şartlarını ve üretim araçlarını sağlığa uygun hale getirmek, çalışanları zararlı etkilerden koruyarak işin ve işçinin birbirine uyumunu sağlamak üzere İş Sağlığı ve İş Güvenliği çalışmaları kapsamında personeline çeşitli eğitimler veriyor.

Oluşturulan eğitim ve tatbikat planı doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  bu kapsamda İş Sağlığı ve İş güvenliği Eğitimi sonrası yangın söndürme teknikleri ve tahliye konusunda uygulamalı eğitimi aldı.

TATBİKATLI EĞİTİM

Başiskele Belediyesi 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği personelini bilgilendiriyor. İş güvenliği uzmanı Kaan Muhammed Kulaç tarafından sunum eşliğinde İş Güvenliği konularında bilgiler verilen belediye personeli uygulamalı olarak olası araç yangını ve çalıştıkları ortamda yaşanabilecek yangınlara karşı nasıl müdahale edileceği, yangın tüpünün nasıl kullanılacağı konularında tatbikat yaptı.

Başiskele Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü’nün İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimleri kapsamında düzenlediği eğitim ve tatbikatları 17 müdürlüğü kapsayarak devam edecek. İş Sağlığı ve İş Güvenliği kapsamında tüm personel kişi başı yılda 16 saat eğitim alacak.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —