Tarih: 21.08.2013 03:09

Buse Terim?in seçtikleri Lidyana.com için Bodrum?da fotoğraflandı

Facebook Twitter Linked-in

 Stil danışmanı Buse Terim, hem sıcak yaz gecelerinde hem de cıvıl cıvıl sahillerde kullanılabilecek spor ve klasik takı, mayo, tunik vb. tasarımlarda özgün modeller öneriyor!

Stil danışmanı Buse Terim’in yeni yaz koleksiyonu için seçtiği ürünlerin çekimleri Bodrum`da gerçekleştirildi. Seçtiği yeni aksesuarların ve mayo, tunik, vb. giysilerin çekimlerini gerçekleştiren Buse Terim, sade çizgilerle altın ışıltısını birleştiriyor, sıcak günleri hafif tüllerle beziyor ve yazın tüm enerjisini bronz tenlerin üstüne taşıyor.

Buse Terim’in son seçtiği aksesuarlarda ve kıyafetlerde sıcak güneşin, kızgın kumların, gelin gibi bembeyaz evlerin eşsiz mavilikteki koylarda denizle buluştuğu Bodrum ve Ege zarafeti var. Altın sarısı bilezikleri tamamlayan küpeler, hafif beyaz elbiselerle mitolojik tanrıçaları hatırlatıyor. Tüllü mayolar plajın ince ruhlarını yansıtıyor. Kısacası bu seçimlerde ince kadın ruhu, sade tasarımlarla vurgulanıyor.

Cıvıl cıvıl yaz renklerini de özellikle günlük kullanım için öneren Buse Terim, seçtiği yeni takı ve giysilerle unutulmaz bir yaza imza atmanızı sağlıyor!

Buse Terim’in seçtikleri koleksiyonuyla ilgili daha fazla bilgi almak için www.lidyana.com adresini ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —