Tarih: 10.06.2023 10:24

Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi

Facebook Twitter Linked-in

60 Yıl Sarıgazi Orta Anaokulu öğrencileri Annem ve Ben sergisi düzenledi

Sancaktepe İlçesinin aktif okulları arsında yer alan 60. Yıl Sarıgazi Orta Anaokulu öğrencileri Annem ve Ben temalı resim sergi düzenledi.

Anasınıfı olarak küçük öğrencilerin hayal dünyasını ortaya çıkaran, anne sevgisini gözler önüne seren sergi okulun başarılı öğretmenlerinin emeği ile gerçekleşti.

60. Yıl Sarıgazi Anaokulu Öğrencilerinin sene sonu sergisi Çamsan AVM'de sergilendi. Annem ve Ben Temalı çalışmanın sonunda sergilenen resimler tamamen öğrencilerin eseri. Okulun başarılı öğretmenleri çizim sırasında öğrencilere rehberlik etti. Çamsan AVM'de sergilenen resimleri vatandaşlar ilgi ile izledi.

Sergi hakkında konuşan 60. Yıl Sarıgazi Ortaokul Müdürü Dr.Mesut Demirbilek ; " Çok emek verilerek hazırlanmış olan bu sergiyi gerçekleştiren, Anaokulu  öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi emeklerinden dolayı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu günün küçükleri olan Anaokulu öğrencilerinin yaptıkları çalışmaları sergide görenler, yarınların sanatçıları yetişiyor demeden kendilerini alamadılar.

Serginin içeriği;

Bu sergideki çalışmalar çocukların özgürce çizdikleri resimlerinden oluşmaktadır. Resim yapılan zemin ısı yalıtım malzemesi olan strafor köpüktür. Çocuklar çizimlerini tamamladıktan sonra öğretmenler onarım, bakım ve tamir işleri için kullanılan lehim makinası ile çizilen resimleri dış kontür oluşturacak şekilde eritmiştir. Eritme işleminden sonra çocuklar resimlerini özgürce boyayıp tamamlamış, son olarak öğretmenler çeşitli atık materyaller ile resimlerin detaylandırılmasını sağlamıştır.

Tevfik Erk / İstanbul




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —