Tarih: 18.02.2024 23:13

AK Parti Çekmeköy Teşkilatı Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Çekmeköy İlçe S.K.M. Başkanlığı, belediye başkanı, ilçe başkanı, ilçe yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte saha çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu süreç, büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylığının açıklanmasının ardından stratejik bir çalışma takvimiyle başlamıştır.


Teşkilatın sahadaki faaliyetleri, geniş bir yelpazede yer alıyor. Yaşlı ziyaretlerinden hasta ziyaretlerine, esnaf ziyaretlerinden kurum ziyaretlerine kadar geniş bir kapsamı içeriyor. Ayrıca, sandık müşahitlerinden muhtarlara, gazilerden ilk kez oy kullanacak gençlere kadar her kesimle temas sağlanıyor. Bu temaslar, Çekmeköy’ün dinamiklerine dokunarak eşgüdümlü ve sistematik bir çalışma stratejisiyle gerçekleşiyor.

Başta Belediye Başkanı ve  Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz olmak üzere, İlçe Başkanı Akın İlhan, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Erol Polat ve S.K.M. Yönetimi, koordineli bir şekilde çalışarak 31 Martta “Yeniden İstanbul” ve “Daha Güçlü Çekmeköy” mottolarıyla hareket ediyorlar.

Türkiye genelinde “Gerçek Belediyecilik” vurgusuyla yapılan saha çalışmalarına, MKYK üyeleri, milletvekilleri ve il başkanlığı yöneticileri de katılım sağlıyor.

Kaynak : Habermax.com

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —