Tarih: 20.01.2024 22:21

AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan törende İstanbul İlçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Ahmet Poyraz oldu. 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan törende İstanbul İlçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti, Yeniden İstanbul sloganı ile  İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende açıkladı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz gösterildi.

 

Yeniden Belediye Başkan Adayı gösterilen Başkan Ahmet Poyraz, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

" 2009 yılında çıktığımız bu yolda ilk günkü aşk ve heyecanla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız  Murat Kurum ’la birlikte Yeniden İstanbul daha güçlü bir Çekmeköy diyerek devam ediyoruz...

Durmak Yok Yola Devam..."

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —