ÇEVRE 13.07.2024 11:25:00 265 0
Haberi Sesli Oku

AgeSA, müşterilerine ithafen tohum toplarını doğayla buluşturuyor

AgeSA, müşterilerine ithafen tohum toplarını doğayla buluşturuyor

AgeSA, ecoDrone Tohum Topu iş birliğinin kapsamını iki yeni uygulamayla genişletecek. Doğum günü gelen ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterileri adına tohum topları doğayla buluşacak.

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, doğum günü hediyesi olarak tüm müşterileri adına ecoDrone ile tohum topu uygulamasına başladı. 

Küresel iklim krizine karşı sürdürülebilir, inovatif ve teknolojik çözümler geliştiren sosyal girişim ecording ile yaptığı iş birliği çerçevesinde geçtiğimiz aylarda tohum topu uygulamasına başlayan AgeSA son olarak, doğum günü gelen ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterileri adına da birer tohum topunu doğayla buluşturacak. 

Müşteriler doğum günlerinde veya AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu fon dağılımlarına eklediklerinde kendilerine gönderilen maildeki QR kodu okutarak ekilmesini istedikleri tohumu seçebiliyor ve onun büyüme serüvenini takip edebiliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AgeSA Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek, “2024 Nisan ayında 18 yaş altı her yeni BES müşterisine yönelik başlattığımız ecording iş birliğinin kapsamını, doğum günü gelen ve AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih eden müşterilerimizi de içerecek şekilde genişlettik. ecoDrone Tohum Topu projesi AgeSA’nın sürdürülebilir kalkınma amaçlarına yönelik taahhüdünü pekiştiren ve sürdürülebilirlik hedeflerini destekleyen bir uygulama. Tüm müşterilerimize doğum günlerinde anlamlı bir hediye sunmak amacıyla onlara ithafen birer tohumu doğaya kazandırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ayrıca BES birikimlerinde AgeSA Sürdürülebilirlik Fonu’nu tercih ederek doğa dostu bir yatırım yapan müşterilerimize teşekkür ediyor, biz de doğa dostu bir adım atarak, onlar adına birer tohum topunu toprakla buluşturuyoruz. Sürdürülebilir bir gelecek ve gezegenimizin refahı için ecoDrone ile tohum topu projemizin kapsamını genişleterek, müşterilerimizin çevre koruma çalışmalarını desteklemelerine aracı oluyoruz. Bu proje,   yalnız bizi sürdürülebilirlik hedeflerimize yaklaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda müşterilerimiz ile doğa arasındaki bağı güçlendiren bir adım niteliğini taşıyor. ” dedi.

ECODRONE NEDİR?

ecoDrone'lar; küresel iklim krizine karşı öncelikli ulaşılması zor alanlara tohum ve tohum topu atışları gerçekleştirerek, ormanlaştırma ve biyoçeşitlilik çalışmalarına destek veren insansız hava araçlarıdır. Her bir ecoDrone, 10 dakikada 1,5 futbol sahası büyüklüğünde alanı tarayıp 6.000 tohum topu atışı gerçekleştirirken, kalkış noktasından 3 km uzaklıkta otonom görev yapabilir.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ
 



Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği yönetiminden başsağlığı ziyareti

İSTANBUL, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NA HAZIR

KAS-DER Sancaktepe Şubesi Geleneksel Dernek Pikniğine hazırlanıyor.

Sancaktepe'de 49 Hak Sahibi Tapularına Kavuştu

Sancaktepe'de Öğrenciler İlk Ders Zili Heyecanı Yaşadı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

Kazım Özmen son yolculuğuna uğurlandı

Sancaktepe'de Büyük Zafer'in 102.Yılı kutlandı

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Sancaktepe'de öğrencilerle buluştu

Sancaktepe'de 2 okul Avrupa'ya açılıyor

Osmangazi İlkokulu'nda gelenek bozulmadı! 2/E sınıfı yıl sonu sergisi yapıldı

Sancaktepe SAGİHO'da Bilim Fuarı düzenlendi

Sancaktepe'de III. Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası düzenlendi

Sancaktepe'de Şehit Emre Baysal Anadolu Lisesi Bilim Fuarı düzenledi