• BIST 100

    10720,36%-0,06
  • DOLAR

    41,81% -0,02
  • EURO

    48,61% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5453,92% 0,93
  • Ç. ALTIN

    9015,83% 0,00

ADEL/FABER-CASTELL, FUARLARIYLA 2025 YILINDA “YENİ BİR DENEYİM” SUNUYOR!

Köklü geçmişi ile Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük kırtasiye ürünleri üreticisi konumunda olan Adel/Faber-Castell, Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen ve gelenekselleşen fuarlarıyla 2025’e güçlü bir başlangıç yaptı.

3234 OKUNMA
TARİH: 12.01.2025 04:09
Son Güncelleme: 12.01.2025 04:09

ADEL/FABER-CASTELL, FUARLARIYLA 2025 YILINDA “YENİ BİR DENEYİM” SUNUYOR!

Köklü geçmişi ile Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük kırtasiye ürünleri üreticisi konumunda olan Adel/Faber-Castell, Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen ve gelenekselleşen fuarlarıyla 2025’e güçlü bir başlangıç yaptı.

ŞİRKET HABERLERİ 12.01.2025 04:09:00 3234
Haberi Sesli Oku
ADEL/FABER-CASTELL, FUARLARIYLA 2025 YILINDA “YENİ BİR DENEYİM” SUNUYOR!

Köklü geçmişi ile Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük kırtasiye ürünleri üreticisi konumunda olan Adel/Faber-Castell, Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen ve gelenekselleşen fuarlarıyla 2025’e güçlü bir başlangıç yaptı. Bu yılki fuar organizasyonlarıyla da kırtasiye sektöründeki iş ortaklarının yanında olmaya devam eden Adel/Faber-Castell, 2025’in Ocak ve Şubat aylarında 18 farklı şehirde gerçekleştireceği fuarlarının ilkini Antalya’da gerçekleştirdi ve yüzlerce yeni ürününü sektör paydaşlarıyla buluşturdu.

Adel/Faber-Castell 2025 yılına, sektörün nabzını tutan fuar organizasyonlarıyla etkili bir başlangıç yaptı. Ocak ve Şubat aylarında; Antalya, Kayseri, Erzurum, Ankara, Samsun, Van, Adana, İstanbul (Anadolu ve Avrupa), Kocaeli, Diyarbakır, Trabzon, Tekirdağ Çorlu, Konya, İzmir, Zonguldak, Elâzığ, Bursa ve Gaziantep gibi 18 farklı şehirde gerçekleştirilecek fuarların ilk durağı Antalya oldu. Her yıl tüm fiyat segmentlerine hitap eden 3.000’in üzerindeki ürün portföyüne 300’e yakın yeni ürünü dahil eden Adel/Faber-Castell, en yeni Disney ve Marvel tasarımlı ürünleri de ilk kez bu fuarlarda kırtasiye perakendecileriyle buluşturuyor.

“SEKTÖRDEKİ İŞ BİRLİKLERİMİZİ ARTIRMAK İSTİYORUZ” 
Bir ayı aşkın süre devam edecek fuarlarla ilgili bilgi veren Adel/Faber-Castell CMO'su Murat Büyükkucak, "Yeni Bir Deneyimle Fark Yaratıyoruz" mottosuyla düzenlenen fuarlarla, iş ortaklarıyla daha güçlü ilişkiler kurmayı ve sürdürülebilir iş birliği fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Bu yıl düzenlenen fuarlarda önceki yıllardan farklı olarak uçtan uca yeniden tasarlanmış yenilikçi ve modern sergileme alanları kullandıklarını belirten Büyükkucak, "Adel/Faber-Castell olarak, her yıl düzenlediğimiz fuarlar sayesinde sektörün nabzını tutarken iş ortaklarımızla da daha güçlü bağlar kuruyoruz. İlkini dün Antalya’da gerçekleştirdiğimiz fuarlarımızda katılımcılarımıza sadece her yaş grubuna hitap eden ürünlerimizi sunmakla kalmayıp, özel sergileme ve deneyim alanlarına sahip modern ve yenilikçi tarzımızla bambaşka bir deneyim de yaşattık” diye konuştu.

EN YENİ LİSANSLI ÜRÜNLER İLK KEZ ADEL/FABER-CASTELL FUARLARINDA!
Adel/Faber-Castell, gelenekselleşen ve Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilecek olan fuar organizasyonlarında, en yeni Disney ve Marvel tasarımlı ürünleri de ilk kez kırtasiye perakendecileriyle bir araya getiriyor. Ziyaretçilerine unutulmaz bir fuar deneyimi yaşatmak üzere hazırlıklarını tamamlayan Adel/Faber-Castell, yeni ürün lansmanlarının yanı sıra; hoş geldin hediyeleri, özel ayrıcalıklar ve sürpriz ürün kampanyaları gibi birçok farklı fırsatla da katılımcılarla buluşuyor.
 

Deprem Erken Uyarı Sinyali İlk Kez Konutlara Ulaştırılacak

Multitek’ten Apartman ve Site Yöneticilerine Dijital Dönüşüm Çağrısı

Bakery Plus 2025 Fuarı Ekim’de Ankara’da kapılarını açıyor

VakıfBank'tan 500 Milyon Dolarlık murabaha finansmanı

Paşa Tavuk But Döner Ataşehir’de Hizmete Açıldı

YENİ RAYİÇ BEDELLER PİYASAYI FRENLER Mİ?

KOTON EV KADINLARI PROJESİ İLE KADINLARA DESTEK OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

ADEL/FABER-CASTELL, FUARLARIYLA 2025 YILINDA “YENİ BİR DENEYİM” SUNUYOR!

Kâmil Koç 2024 yılı seyahat verilerini açıkladı: 2024’ün en yoğun rotası Bursa–İstanbul oldu

OPPO ColorOS 15, yapay zeka destekli özelliklerle kullanıcılara üstün deneyim sunuyor

Sağlığınızı tehdit eden betonarme su deponuzdan bir haftada kurtulabilirsiniz!

Türk Ytong, Türkiye’de kuruluşunun 61. yılını kutluyor

Dünyanın ilk akıllı posta kutusu: iBOXMultitek’ten Global Pazarlara Türk İnovasyonu

ESTETİĞİN VE ZARAFETİN BULUŞMA NOKTASI AURA DESIGN

Epson, taşınabilir mini akıllı lazer projektörlerini duyurdu

Misyon Bank ve Neo Portföy, saklama hizmetleri için anlaştı

HABERLER

İBRAHİM TATLISES’TEN NEŞET ERTAŞ’A ANLAMLI GECE

İYİ Parti Çekmeköy’de Bayrak Değişimi: Serdar Kemik Görevi Devraldı

Ev içi iş yükü kız çocuklarının eğitim hayatını olumsuz etkiliyor

Hijyen ve aşı hayat kurtarıyor!

PROF. DR. NURİ ÖZGİRGİN'E İTALYA'DAN "YILDIZ NİŞANI" ONURU

Saniyelerle Yarış Başladı! Markalar Artık Dikkat İçin Rekabet Ediyor

OTURMAKTA BİLE GÜÇLÜK ÇEKİYORSANIZ, DİKKAT!

İBB’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 100 MİLYON LİRALIK MALZEME DESTEĞİ

YEŞİLAY, “BAĞIMSIZLIĞIN RENGİ” ADLI ÇOCUK MÜZİKALİ İLE BAĞIMSIZLIK BİLİNCİNİ SAHNEYE TAŞIDI

Dünya Ruh Sağlığı Günü’nde Duygusal Durumunuzu Akıllı Saatinizden Ölçün

Yüklerini Paylaş, Hafifle

Fethiye Uluslararası Film Festivali (FUFF) 2025 için geri sayım başladı

"Dünyanın Lezzetleri" artık Yağmur Zeynep Toprak' a Emanet.

NURHAN KOÇ DÜZGÜN İLE HER ŞEYDEN BİRAZ MELTEM TV DE

MESUT SOLAK İLE BENİM HİKAYEM TELE1 DE İLGİYLE İZLENMEYE DEVAM EDİYOR

  • Salı 20.2 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.8 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.8 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
İBRAHİM TATLISES’TEN NEŞET ERTAŞ’A ANLAMLI GECE
İYİ Parti Çekmeköy’de Bayrak Değişimi: Serdar Kemik Görevi Devraldı
Ev içi iş yükü kız çocuklarının eğitim hayatını olumsuz etkiliyor
Hijyen ve aşı hayat kurtarıyor!
PROF. DR. NURİ ÖZGİRGİN'E İTALYA'DAN "YILDIZ NİŞANI" ONURU
Saniyelerle Yarış Başladı! Markalar Artık Dikkat İçin Rekabet Ediyor
OTURMAKTA BİLE GÜÇLÜK ÇEKİYORSANIZ, DİKKAT!