Tarih: 03.07.2024 16:40

A90 Pictures CEO'su Mengü Atasağun minik sinemacılar yetiştiriyor

Facebook Twitter Linked-in

A90 Pictures’in CEO’su Mengü Atasağun, üst düzey yöneticiliğin getirdiği yoğun sorumluluğun yanı sıra, sektöre olan katkısını artırmak amacıyla çocuklar için özel olarak hazırladığı sinema atölyeleri ile Türkiye’yi gezmeye hazırlanıyor. Türk sinema sektöründe hem yapım hem de dağıtım ve pazarlama alanlarında uzun yıllara dayanan tecrübesi bulunan Atasağun, yeni sinemacıların yetişmesi için önemli adımlar atıyor.

Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen 20. Çocuk Filmleri Festivali’nde, hazırladığı programın ilkini sunan Atasağun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan da övgü ve destek aldı. Etkinlik sırasında çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Atasağun, atölye bitiminde katılım sertifikalarını dağıttı.

“Yıllardır süren sektör birikimimi çocuklara aktararak, onların eğlenerek öğrenmelerini sağlama niyetindeyim. Nasıl ki futbolcuların altyapılanmaları var, bu sistemi sinemada da uygulayabiliriz. Sektörümüzün, bu alana ilgi duyan çocuklara, bizler tarafından fırsatlar sunarak, onların iyi birer sinemacı olmalarına katkı verebiliriz. Bu konuda sektörümüzdeki tüm birimlere çağrıda bulunuyorum” diyen Atasağun, çocuklar için hazırladığı bu programla sinema sektörüne yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyor.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —