Tarih: 16.07.2025 07:16

Kaymakam Naif Yavuz, Şehit Yakınları, gaziler ve Koruyucu Ailelerle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

SANCAKTEPE - Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen anma programında şehit yakınları, gaziler ve koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen programa; Kaymakam Naif Yavuz'un yanı sıra Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, ilçe protokolü ve kurum müdürleri de katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Yavuz, 15 Temmuz'un milletin gösterdiği destansı direnişin simgesi olduğunu belirterek, "Şehit ve gazilerimizin fedakârlıkları asla unutulmayacak" dedi. Koruyucu ailelerin sergilediği toplumsal sorumluluğa da dikkat çeken Yavuz, "Sizlerin varlığı, geleceğe olan inancımızı pekiştiriyor" ifadelerini kullandı.

Program, şehitler için edilen dua ile sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —