Tarih: 22.02.2026 06:08

“Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor” Kitap Fuarı Sancaktepe’de Kapılarını Açtı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Valiliği himayesinde düzenlenen "Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor İstanbul Valiliği Sancaktepe Kitap Fuarı", Ravza Caddesi'nde kitapseverlerle buluştu.

Sancaktepe'de okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen "Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor İstanbul Valiliği Sancaktepe Kitap Fuarı" başladı. 21 Şubat – 1 Mart 2026 tarihleri arasında Abdurrahmangazi Mahallesi Ravza Caddesi'nde açık olacak fuar, yüzlerce eseri vatandaşlarla buluşturuyor.

Sancaktepe Kaymakamı Naif Yavuz da fuar alanını ziyaret ederek stantları gezdi. Yayınevi temsilcileri, yazarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Yavuz, kitap fuarlarının toplumda okuma alışkanlığının güçlenmesinde önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Özellikle gençlerin kitapla buluşmasının geleceğe yapılan en kıymetli yatırımlardan biri olduğunu vurgulayan Yavuz, fuarın ilçeye kültürel anlamda önemli katkı sunduğunu ifade etti.

Birbirinden değerli ve farklı türlerde yüzlerce eserin yer aldığı fuara öğrenciler başta olmak üzere her yaştan kitapsever yoğun ilgi gösteriyor.

21 Şubat – 1 Mart 2026 tarihleri arasında açık olacak fuar alanına tüm Sancaktepeliler davet edildi.

SANCAKTEPESES HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —