Tarih: 09.07.2015 07:15
4 KM?LİK MESAFEYİ 100M?YE İNDİREN HİZMET
Seymen mahallesi Salih Osman Sokak ile Preveze caddesi arasında yaya geçişini sağlayan alt geçidin yanına şimdi araçlar için yeni bir alt geçit yapılıyor.
Seymen mahallesi sakinlerinin talepleri ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda, mahalledeki en önemli ulaşım problemlerinden biri D-100 Karayolunun böldüğü Salih Osman Sokak ile Preveze Caddesi arasındaki ulaşım sorunuydu. Karayolunun alt tarafı olan Preveze caddesi mevkiinde kurulan pazara alanına ve okula geçiş yapacak yayalar alt geçidi kullanabiliyorken araçla karayolundan geçmek için 4 km yol alması gerekiyordu. 15 günde tamamlanması planlanan alt geçit ile 4 km’lik yol mesafesi 100m’ye düşecek.
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Seymen Mahallesinde yapımına başlanan alt geçit çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışma hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Ayaz, “vatandaşlarımızın lehine olan 4 km’lik yolu 100m’ye indirdik. Yol tamamlandığında mahallemizin büyük bir sorununa çözüm olmuş olacak” dedi.
Başiskele Belediyesi çalışmalarını planlarken her zaman vatandaşların talepleri doğrultusunda programlar gerçekleştiriyor. Seymen mahallesinde yaya geçidiyle ancak ulaşımın sağlandığı alana araç geçişini de ekleyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 15 gün içinde geçidi araç trafiğine açacak. Mahalledeki özellikle bayanların Pazar alışverişi ve çocuklarını okuldan almak için kullandıkları yol ulaşım sorununa çözüm getirecek olan al geçit mahalleli tarafından da yakından takip ediliyor. Başkan Ayaz sahada çalışmaları yerinde incelerken, mahalleliden de bu soruna çözüm getiren çalışma için teşekkürleri topladı.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —