• BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46

Yüzlerce bisiklet sporcusu Ulu Önder için yarışacak!

Lüleburgaz Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında, Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı” gerçekleştirecek.

2032 OKUNMA
TARİH: 29.08.2021 04:26
Son Güncelleme: 29.08.2021 04:26

Yüzlerce bisiklet sporcusu Ulu Önder için yarışacak!

Lüleburgaz Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında, Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı” gerçekleştirecek.

YEREL HABER 29.08.2021 04:26:00 2032
Haberi Sesli Oku
Yüzlerce bisiklet sporcusu Ulu Önder için yarışacak!

Yüzlerce bisiklet sporcusu Ulu Önder için yarışacak!

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı başlıyor”

Lüleburgaz Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında, Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı” gerçekleştirecek. 29 Ağustos günü saat 09.15’te Lüleburgaz Yeni Tören Alanı’ndan başlayacak ve biri 62, diğeri 140 kilometrelik iki parkur halinde düzenlenecek yol yarışına yurtiçinden 200’den fazla bisiklet sporcusu katılacak. Her iki parkur Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi’nde (LYMBA) sona erecek. 

Lüleburgaz 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce bisiklet yarışçısını ağırlayacak dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adına düzenlenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı’nda 200’den fazla lisanslı bisiklet sporcusu ter dökecek. Etkinlik Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle, Kırklareli Valiliği, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kırklareli Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilecek. 

140 ve 62 kilometrelik zorlu parkurlar!

Türkiye’nin dört bir yanından katılacak kadın ve erkek bisiklet sporcular toplam 9 kategoride yarışacak. Biri 62, diğeri 140 kilometre uzunluğunda iki ayrı parkurun yer alacağı yarışlar LYMBA’da sona erecek. Yarışlarda dereceye girenlere madalya ve kupa verilecek. 

270 polis ve jandarma görev alacak

İlk parkur Lüleburgaz Yeni Tören Alanı’ndan başlayıp Kırklareli Demircihalil Köyü’ne kadar devam edecek, ardından da aynı güzergahtan dönülerek LYMBA’da sona erecek.  Bu parkur 140 kilometre uzunluğunda olacak. İlk parkurun saat 09.15’te başlayıp 13.30 gibi bitmesi planlanıyor. İkinci parkur da 13.30’da Yeni Tören Alanı’ndan başlaşıp Babaeski Otoban Kavşağı’ndan dönülerek yine LYMBA’da sona erecek. Bu parkurun da 15.30 – 16.00 arasında sona ermesi planlanıyor. 

Ödül töreni 16.00’da

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı’nın tamamlanmasının ardından ise saat 16.00’da LYMBA’da ödül töreni gerçekleştirilecek. 

270 kolluk kuvveti görev alacak

Günün büyük bir bölümünde sürecek olan yol yarışında polis, jandarma ve zabıtalardan oluşan toplam 270 kolluk kuvveti görev alacak. Kolluk kuvvetleri bisiklet güzergahlarında sıkı önlemler alacak. 

Karasu’da Vatandaşların Tek Talebi: “Başkan Sarı, Bu Yolu Yapın!”

Kandıra sahillerinde 992 ton çöp toplandı

Yangında doğru müdahale hayat kurtarır

Efsane Şarkıları Seslendirdiler

Kırkağaç Hıdırellez’i coşkuyla kutladı…

Özcan, “Afetlerden sonra değil; afetlerden önce gerekli tedbirlerimizi almamızın gerekliliği bilinciyle çalışıyoruz.”

BAŞKAN SEZER, “2025 YILI HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Kandıra’dan Güldür Güldür'e Tepki!

Başkan Erol Ölmez,den Yeni Yıl Mesajı

CANDAN YÜCEER’DEN YENİ YIL MESAJI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Yeni Yıl Mesajı

Başkan Kocaman’dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Ertaş, basın mensuplarıyla yeni yılı kutladı

PİR SULTAN ABDAL'IN SESİ TEKİRDAĞ'DA YANKILANDI

Başkan Mehmet Ertaş’tan yeni yıl mesajı:

Kandıra Seyrek Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Başlıyor

HABERLER

LÖSEV’Lİ ÇOCUKLAR YENİ EĞİTİM YILINA COŞKUYLA MERHABA DEDİ

LÖSEV’DEN KOCAELİ VE SAKARYA’DA FARKINDALIK KORTEJİ

GOLDEN HOUR Işığın Altın Zamanında Bir Sanat Yolculuğu.

Küçük Yüreklerden Büyük Kahramanlık: Osmangazi İlkokulu’nda 29 Ekim Coşkusu

Anahtar Parti Sancaktepe’de Görev Değişimi

Ataşehir’de Cumhuriyetimizin 102. Yıl dönümü büyük coşkuyla kutlandı

Kaymakam Naif Yavuz, Bayraktarlab Robotik Kodlama Sınıfı’nın Açılışına Katıldı

Cumhuriyet’in 102. yılı, Çekmeköy’de büyük bir coşkuyla kutlandı

Sancaktepe'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 102. yıl dönümü törenle kutlandı

“İlelebet Cumhuriyet” Sergisi Tuzla’da Açıldı

Sancaktepe İnönü Mahallesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

'Cumhuriyet, Özgürlük ve Eşitlik İdeallerinin Simgesidir'

Aşkale Dernekler Federasyonu’nda Yeni Başkan Necati Kotan Oldu

SANİAD BAŞKANI ERGÜN GÖKÇE'NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kaymakam Naif Yavuz'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

  • Cumartesi 19.8 ° / 15.9 ° false
  • Pazar 20.1 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 20 ° / 16 ° Güneşli
LÖSEV’Lİ ÇOCUKLAR YENİ EĞİTİM YILINA COŞKUYLA MERHABA DEDİ
LÖSEV’DEN KOCAELİ VE SAKARYA’DA FARKINDALIK KORTEJİ
GOLDEN HOUR Işığın Altın Zamanında Bir Sanat Yolculuğu.
Küçük Yüreklerden Büyük Kahramanlık: Osmangazi İlkokulu’nda 29 Ekim Coşkusu
Anahtar Parti Sancaktepe’de Görev Değişimi
Ataşehir’de Cumhuriyetimizin 102. Yıl dönümü büyük coşkuyla kutlandı
Kaymakam Naif Yavuz, Bayraktarlab Robotik Kodlama Sınıfı’nın Açılışına Katıldı