• BIST 100

    10922,86%-0,52
  • DOLAR

    42,43% 0,16
  • EURO

    48,91% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5537,05% -0,30
  • Ç. ALTIN

    9229,23% -0,08

KAYAHAN’IN UNUTULMAZ ŞARKILARI İSTANBUL FESTİVALİ SAHNESİNDEYDİ

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından düzenlenen İstanbul Festivali’nin 6. gününde Kayahan’ın unutulmaz şarkıları, Türkiye'nin güçlü sesleri eşliğinde tekrar yankılandı.

3207 OKUNMA
TARİH: 30.07.2022 13:12
Son Güncelleme: 30.07.2022 13:12

KAYAHAN’IN UNUTULMAZ ŞARKILARI İSTANBUL FESTİVALİ SAHNESİNDEYDİ

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından düzenlenen İstanbul Festivali’nin 6. gününde Kayahan’ın unutulmaz şarkıları, Türkiye'nin güçlü sesleri eşliğinde tekrar yankılandı.

KÜLTÜR-SANAT 30.07.2022 13:12:00 3207
Haberi Sesli Oku
KAYAHAN’IN UNUTULMAZ ŞARKILARI  İSTANBUL FESTİVALİ SAHNESİNDEYDİ

Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından düzenlenen İstanbul Festivali’nin 6. gününde Kayahan’ın unutulmaz şarkıları, Türkiye'nin güçlü sesleri eşliğinde tekrar yankılandı. Büyük usta Kayahan’ın sevilen şarkıları; Fatih Erkoç, Işın Karaca, İpek Açar ve Suat Suna tarafından seslendirildi.  Sanatçılar, Kayahan’ın "Gözlerinin Hapsindeyim", "Aman", "Seni Seviyorum", "Büyük Aşkım", "Esmer Günler", "Mor Menekşe", "Geceler" ve "Mavilim" gibi birçok şarkısını seyircilerle birlikte söyledi. Sanatçılara Alper Kömürcü müzik direktörlüğü ve şefliğinde İstanbul Akademi Orkestrası eşlik etti.
Fatih Erkoç “Bu özel gecede Kayahan’ın şarkılarını seslendirdiğimiz için çok mutluyum. Bazı şarkılarını ilk defa sizlerle birlikte söyleyeceğim için çok heyecanlıyım. Bundan sonra her konserimde bu şarkıları da repertuarıma ekleyeceğim ” dedi. 
Işın Karaca ise duygularını “Büyük usta Kayahan’a kocaman bir alkış. Şarkılarını söylemek ve bu gece onun şarkılarını yeniden seslendirmek çok büyük bir onur” sözleriyle dile getirdi.  
İpek Açar; “Bütün alkışlar büyük usta Kayahan’a gitsin” dedi. Kayahan’ın ‘Bu şarkılar benim şarkılarım değil sizin şarkılarınız’ sözünü hatırlatan Açar, konserde duygu dolu anlar yaşattı. 
Kayahan ile dostluğunun çok eskilere dayandığını belirten Suat Suna ise; “Kayahan’ın şarkılarını söylemek benim için her zaman çok büyük bir keyif. Onun şarkılarını söylediğimiz geceler bizim için çok anlamlı. Şarkıları o kadar derin duygular taşıyor ve özel ki… Bize eşlik ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
23 Temmuz Cumartesi günü kapılarını açan ve 14 Ağustos’a dek sürecek olan Türkiye’nin en uzun ve kapsamlı festivalinde tam 47 konser gerçekleşecek. 
İstanbul Festivali’nde müzik şöleni bu hafta; 29 Temmuz Uğur Aslan, 30 Temmuz Mehmet Erdem, İlyas Yalçıntaş ve 31 Temmuz Haluk Levent konserleriyle devam edecek.
Festivalin devamında ise; Berkcan Güven, Motive, Fatma Turgut, Pinhani, Bedük, Hedonutopia, Mode XL, Melek Mosso, Volkan Konak, Linet, Rubato, Simge Sağın, Yaşar, Sefo, Yıldız Tilbe, Sertab Erener, Güneş, Murda, Gülşen, Şimdi 90’lar Gecesinde “Burak Kut, Eda Özülkü, Erdal Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın, Yonca Evcimik”, Nükhet Duru ve Sena Şener konserleri müzik severlerle buluşacak. Festival aynı zamanda, İstanbul Şarkı Yarışması’na da ev sahipliği yapacak.

BİLETLER 30 TL’DEN SATILIYOR
1 milyondan fazla ziyaretçinin katılması beklenen İstanbul Festivali’nin ana sponsorluğunu Alternatif App üstlenirken, festivalin tematik sponsorları Algida, Koel Elektronik, Medical Park, Nescafe, Omo, Pepsi, Şenpiliç ve TatilBudur şeklinde sıralanıyor. İstanbul Festivali’nin biletleri 30 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

GOLDEN HOUR Işığın Altın Zamanında Bir Sanat Yolculuğu.

Fantastik İstanbul Film Festivali Sinema ve Cesaretle Buluştu

FİLMSAN 50.YLINDA 2024-2025 SEZONUNDAKİ SİNEMA DİZİ VE DİGİTAL YAPIMLARDAKİ ADAYLARINI AÇIKLADI....

BESTECİ, SÖZ YAZARI VE YORUMCU KİMLİĞİYLE DEMET TEKİN, MÜZİĞİN MUTFAĞINDA,

FİLMSAN 50.YLINDA, SİNEMA VE DİZİ SEKTÖRÜNÜN EN İYİLERİNİ SEÇİYOR

“Autumn’s Dream” Sonbaharın Duygusal Dokunuşunu Sanata Taşıdı

Fethiye Uluslararası Film Festivali (FUFF) 2025 için geri sayım başladı

Saliha Sultan’dan Kültür Sanat Dünyasına Dair Çarpıcı Açıklamalar

16. İstanbul Şiir ve Edebiyat Festivali başlıyor

Flamenko ustası Vicente Amigo İstanbul’da sahne alacak

Fantasİstanbul Film Festivali basın toplantısını Alper Kul sunacak

BİNLERCE YILLIK ÇİN VE ANADOLU KÜLTÜRÜ KAPADOKYA’DA BULUŞUYOR

Geniş Aile Efsanesi Geri Dönüyor!

SİNAN SAYGI’DAN ‘İLETİŞİM BİR SÜREÇTİR’ ADLI YENİ KİTAP

Ressam Ömer Onay'ın 'Bilinç Akışı' sergisi AKM'de ziyarete açıldı

“Siyah Bere” Yayında

HABERLER

Sosyal Medyada Yaygınlaşan “Meta Gizlilik Bildirimi” Gerçek Mi?

Sancaktepe’de 2025 Yılı Huzur Toplantısı Düzenlendi

Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu’ndan Görkemli Mülk Edinme Gecesi

Özel Hedef Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çekmeköy’de 3’üncü Şubesini Açtı

SANİAD Üyelerinden Anıtkabir’e Anlamlı Ziyaret

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “Geleceğe Bakış: Türk Futbolunun Yol Haritası” Konferansı Gerçekleştirildi

Zafer Partisi Sancaktepe'den Atatürk ve tüm şehitler için hayır lokması ikramı

Sancaktepe’de 10 Kasım Törenleri: Türkiye 09.05’te Ata’sı İçin Saygı Durdu

Bilal Gökçeyurt'tan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı

Turgut Daş'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı

Ekrem Yahya Ateş'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı

Serdar Turhan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı

Yunus Emre Sağlam'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı

Burhan Caner'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı

Ali Evgiloğlu'ndan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı

  • Cumartesi 19.6 ° / 16 ° false
  • Pazar 17.2 ° / 14.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.3 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Sosyal Medyada Yaygınlaşan “Meta Gizlilik Bildirimi” Gerçek Mi?
Sancaktepe’de 2025 Yılı Huzur Toplantısı Düzenlendi
Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu’ndan Görkemli Mülk Edinme Gecesi
Özel Hedef Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çekmeköy’de 3’üncü Şubesini Açtı
SANİAD Üyelerinden Anıtkabir’e Anlamlı Ziyaret
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “Geleceğe Bakış: Türk Futbolunun Yol Haritası” Konferansı Gerçekleştirildi
Zafer Partisi Sancaktepe'den Atatürk ve tüm şehitler için hayır lokması ikramı