İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ COŞKUN VE AİLESİ ATAŞEHİR'DE GENÇLERLE BULUŞTU

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, gençlerle buluştu. İlçenin gençleriyle bir araya gelen Coşkun’a eşi Ayla Coşkun ve kızı Ece Coşkun da eşlik etti.

İSTANBUL 1.03.2024 15:50:00 314 0
Haberi Sesli Oku
İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ COŞKUN VE AİLESİ ATAŞEHİR

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, gençlerle buluştu. İlçenin gençleriyle bir araya gelen Coşkun’a eşi Ayla Coşkun ve kızı Ece Coşkun da eşlik etti. Başkan Coşkun Ataşehir Belediye Başkan adaylığına neden talip olduğunu açıkladığı toplantıda kızından da örnek vererek, “Gençlerimizin yüzünün gülmesi gerekiyor. Benim de kızım hemen hemen sizlerle yaşıt. O gülmediği zaman, mutlu olmadığı zaman hayatın bir anlamı yok; biz yetişkinler için... Gençlerin yüzü gülmediği zaman huzurumuz kaçar. Ve ben dedim ki yıllardır Ataşehir’de oturup, Ataşehir’de yiyip içiyorsam burası benim evim. Burada herkes rahat olsun, evlerinde rahat uyusun. Sabah evden çıkarken yüzleri gülsün. Bu düşüncemin hayata geçebilmesini sağlayacak en iyi yolun siyaset olduğunu düşündüğüm için Ataşehir belediye başkanlığına adaylığımı koydum.” şeklinde açıklama yaptı.

“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS VERME PLANIMIZ VAR. MADDİ DURUMU DÜŞÜK AİLELERİN ÇOCUKLARINA EĞİTİMİ BOYUNCA ATAŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HER EVE GİRECEĞİZ VE YAŞAM STANDARTLARI EŞİTLENECEK”

Yerel seçim maratonunun hızla devam ettiği Ataşehir’de İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun yedi gün yirmi dört saatlik mesaisine devam ediyor. İlçenin en erken açıklanan belediye başkan adayı olarak fark yaratan Coşkun 25 Ekim tarihinden bu yana çalınmadık kapı bırakmazken, yediden yetmişe birçok Ataşehirli komşularıyla istişarelerde de bulunuyor. Eski İçerenköy Mahalleli olan Ali Coşkun dün akşam geç saatlerde İçerenköy İYİ Parti Seçim İrtibat Merkezi'nde gençlerle bir araya geldi. Coşkun’a ailesi ile birlikte İYİ Parti Ataşehir Gençlik Kolu Başkanı Yusuf Uzun da eşlik etti.

Gençlerle buluşmada samimi açıklamalarda bulunan Başkan Coşkun, yakın gelecek planlarını anlattı. Başkan Coşkun, Ataşehir Belediye Başkanı olduğunda gençler için yapacaklarını şöyle sıraladı: 

“*Sizler bizim için çok önemlisiniz. Gençlerimizin yüzünün gülmesi gerekiyor. Benim de kızım hemen hemen sizlerle yaşıt. O gülmediği zaman, mutlu olmadığı zaman hayatın bir anlamı yok; biz yetişkinler için... Gençlerin yüzü gülmediği zaman huzurumuz kaçar. Ve ben dedim ki yıllardır Ataşehir’de oturup, Ataşehir’de yiyip içiyorsam burası benim evim. 

"ATAŞEHİR HER NE KADAR FİNANSIN MERKEZİ OLARAK BİLİNSE DE DERİN YOKSULLUĞUN DA YAŞADIĞI BİR İLÇE"

*Burada herkes rahat olsun, evlerinde rahat uyusun. Sabah evden çıkarken yüzleri gülsün. Bu düşüncemin hayata geçebilmesini sağlayacak en iyi yolun siyaset olduğunu düşündüğüm için Ataşehir Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum. Başkan olduğum zaman da buradan bu düşünceyi sizlerle yaşatalım. 
 



"HAYATTA HER ŞEYİN BİR ÇÖZÜMÜ VAR. YETER Kİ İSTEYELİM. SİZLERLE GİBİ GENÇ BEYİNLERE BU KONUDA İHTİYACIMIZ VAR"

*Ataşehir her ne kadar finansın merkezi olarak bilinse de derin yoksulluğun da yaşadığı bir ilçe. Sizler de bunu görüp yaşıyorsunuzdur. Buradaki herkes, hepimiz ilçenin farklı farklı sokaklarında yaşıyor ve görüyorsunuz. 

*Bazı evlerinin kaloriferlerinin yanmadığını, dolaplarının boş olduğunu görüyorsunuzdur. Burada eşitliği, huzuru, güveni, refahı sağlamak için bir şeyler yapmak gerekiyor. O yüzden dedik ki; siyaset yapalım. İlçemize faydamız olsun istedik. 

*Ben gençlere olunca çok mutlu oluyorum. Sizlerin de bu düşünceye dahil olmanızı isterim. Geleceğe adım atmak adına, ilçemizi iyi bir yere taşımak adına bu adımı sizlerden bekliyorum. Burada olmak dahi geleceğiniz için bir adım demektir. Sizlerle paylaşabileceğimiz bir Ataşehir var etmek istiyorum. 

*Gençlerin Ataşehir’de daha ekonomik ve daha sosyal bir hayatları olması için belediyeye ait kafeler açalım ve çaylarını içebilsinler istedik. Ve kitaplar olsun, kütüphane olsun; bu aktiviteler ücretsiz olsun diye planladık.


*Lise ve ortaokul öğrencilerine ilçenin üniversite öğrencileri ders versin ve o ders verenleri belediye olarak biz destekleyelim. Hem harçlıkları çıksın, hem de bilgilerini paylaşalım. 

*Üniversite öğrencilerine burs verme planımız var. Maddi durumu düşük ailelerin çocuklarına eğitimi boyunca Ataşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla her eve gireceğiz ve yaşam standartları eşitlenecek.


*İlkokul ve ortaokul öğrencilerine günlük öğün yemek hizmeti vereceğiz. 

*Ataşehir’e gelmek isteyen diğer çevre ilçelerdeki vatandaşlarımız sadece birkaç mahalleye geliyorlar. Neden? Çünkü diğer mahallelerde yaşamsal sosyal aktivitelerin sürekliliğini koruyacak yerler yok. Her mahallede gençlerin, öğrencilerin, kadınların, emeklilerin faydalanabileceği alanlar yaratacağız.

*Hatta Ataşehir’e turistler gelip, ilçenin her mahallesinde yemek yemek isteyecek. Kafesinde oturmak isteyecek. Kütüphanesinde kitap okumak isteyecek. Konaklama alanlarını da geliştireceğiz. 

*Sosyal ortamları sıklaştıracağız. İstihdam açısından da ilçenin fertleri tarafından yönetilecek alanlar yaratacağız.

*Hayatta her şeyin bir çözümü var. Yeter ki isteyelim. Sizlerle gibi genç beyinlere bu konuda ihtiyacımız var. Hepiniz bu ve bunlar gibi birçok fikri hayata geçirmemizde öncü, yardımcı olabilecek potansiyellerdesiniz. Sizlerin bütün fikirlerinize açığım. 

*Ataşehir'de çok fazla uluslararası çalışan şirketler var. Bu şirketler iş ararken önce biz belediye olarak kendi ilçemizdeki kişilerden tercih edilmesi için bir sistem geliştireceğiz. Böylelikle ilçedeki işsizlik sayısını da düşürmüş olacağız.”
 


İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

Çekmeköy’de CHP’li Av. Ayşen Muştu’nun Çabaları Takdirle Karşılandı

Gazeteciler seçim maratonu sonrası yorgunluk attı

MALTEPE’DE NEFES KESEN YARIŞ

İSTİKLAL CADDESİNE BATARYALI TRAMVAY GELİYOR

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

YÖRESEL ÜRÜNLER UYGUN FİYATA İBB HALK MARKET’TE

İMAMOĞLU: 5 YIL BOYUNCA, TAM 1.019 TEFTİŞ VE İNCELEMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Çekmeköy Belediyesi'nden 23 Nisan Çocuk Şenliği

ÇOCUKLAR 23 NİSAN’I ATAŞEHİR’DE BÜYÜK NEŞEYLE KUTLAYACAK

“KADIN MUHTARLARIMIZ HEPİMİZE ÖZGÜVEN AŞILADI”

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

İMAMOĞLU ÇERKEZ’E BAŞARILAR DİLEDİ

İMAMOĞLU VE CHP’Lİ 26 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI

YGD Başkanı Yavuz Yılmaz’dan Ramazan Bayramı mesajı

HABERLER

  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar'dan 'jakuzi' iddialarına tepki! "Vicdansız ve insafsızca..."

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, Polis Teşkilatı'nın 179 . yıl dönümünü kutladı

Sevda Yılmaz’ın Ramazan Bayramı mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet KARAKAYA’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe ilçesinin genç muhtarı Cansu Akdağ yola devam ediyor

Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı

Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi tartışması! Alper Yeğin'den iddialara cevap gecikmedi

Sancaktepe Belediyesi'nde 'jakuzi' iddiasına Şeyma Döğücü'den sert yanıt!

Selçuk Cebir’in Ramazan Bayramı mesajı

Onur Özdemir’in Ramazan Bayramı mesajı

Hanifi Çelebi’nin Ramazan Bayramı mesajı

  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı
Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı
ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ
Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi
Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi
Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü
Şakir Demir İlkokulu'nda özenle hazırlanmış resim sergisi düzenlendi