03.03.2026
İFTARA KALAN --:--:--
  • İMSAK 06:05
  • GÜNEŞ 07:29
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:22
  • BIST 100

    16123,08%-2,79
  • DOLAR

    43,94% 0,02
  • EURO

    51,45% -0,92
  • GRAM ALTIN

    7477,29% 0,57
  • Ç. ALTIN

    12213,23% -2,50

Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak

Zirve 23’ün konuşmacıları arasında Harvard Business School’dan Profesör Guhan Subramanian, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman ve Eğitim Bilimci Özgür Bolat gibi alanında lider isimler bulunuyor.

1702 OKUNMA
TARİH: 19.09.2021 20:13
Son Güncelleme: 19.09.2021 20:13

Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak

Zirve 23’ün konuşmacıları arasında Harvard Business School’dan Profesör Guhan Subramanian, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman ve Eğitim Bilimci Özgür Bolat gibi alanında lider isimler bulunuyor.

EĞİTİM 19.09.2021 20:13:00 1702
Haberi Sesli Oku
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak

Üniversite öğrencilerinin liderlik yetkinliklerinin gelişmesine ve kurumlarda fark yaratan liderler olmalarına katkı sağlamayı hedefleyen gerçek tecrübe odaklı liderlik platformu Proje 23’ün düzenlediği Zirve 23, 23 Eylül’de İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Zirve 23’ün konuşmacıları arasında Harvard Business School’dan Profesör Guhan Subramanian, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman ve Eğitim Bilimci Özgür Bolat gibi alanında lider isimler bulunuyor.


Üniversite öğrencilerinin liderlik yetkinliklerinin gelişmesine katkı sağlayarak dünyada öncü projelere, kurumlara, markalara liderlik etmelerine destek olmak için gerçek tecrübe kazanımı sağlamayı hedefleyen Proje 23’ün düzenlediği Zirve 23, 23 Eylül Perşembe günü İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Zirve 23 kapsamında “Belirsizlik, Şüphe, Merak, Tutku, Denge, Huzur, Vicdan, Cesaret ve Devrim” olmak üzere 9 tema çerçevesinde oturumlar ve paneller düzenlenecek.  

Harvard Business School’dan Profesör Guhan Subramanian’ın da keynote konuşmacı olarak yer alacağı oturum ve panellerde Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman, Eğitim Bilimci Özgür Bolat, Deloitte Türkiye CEO Başak Vardar, Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz ile Psikiyatrist&Psikoterapist Kemal Sayar gibi alanında lider ve önemli başarılara imza atmış konuşmacılar, katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak. 

40 genç yetenek belirlenecek

23 Yetenek Derneği’ne ait bir platform olarak kurulan Proje 23; Türkiye’nin yetişmiş insan kaynağına katkı sunmayı ve geleceğe yön verecek 40 genç yeteneğin belirlenmesini hedefleyen, onlara bir yıl boyunca devam edecek gerçek tecrübe odaklı özel bir program sunacak olan gönüllü bir insiyatif. Proje 23, üniversiteli öğrencilere deneyim odaklı etkinlikler, paydaş şirketlerle vaka çalışmaları, saha çalışmaları, tema atölyeleri ve takım sporlarından oluşan zengin bir programa katılma fırsatı sunuyor.  Harvard Business School, Fast Company gibi kuruluşlarla global işbirliklerin yer aldığı 23 serüveni, genç yeteneklere özel deneyimler ve gelişim imkanları sunuyor.
 

HABERLER

Kadir Has Üniversitesi Koordinasyonunda Küresel Bir Siber Güvenlik Modeli

Tasarımın En İyileri Kadir Has Üniversitesi’nde Açıklandı

“2. Yeni Medya ve Aile Çalıştayı” Üsküdar’da yapıldı!

Akran Nezaketi Zirvesi Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı!

Bu Helvada İyilik Var! projesi nitelikli eğitimi yaymaya devam ediyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde “Geleceğe Bakış: Türk Futbolunun Yol Haritası” Konferansı Gerçekleştirildi

Ceyhun Şenkal'dan nasıl iyi yönetmen olunur tüyoları

Sağlıkta yapay zeka hangi seviyede?

Aşırı ödev ve yüksek beklentiler çocukta kaygı yaratabilir!

Faber-Castell, okula dönüş döneminde her yaştan öğrencinin yol arkadaşı oluyor!

Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör: “Puanlar alındı, şimdi sıra doğru tercih yapmakta!”

Üniversite tercih sürecinde adaylar nelere dikkat etmeli?

Kapadokya’da Bilim ve Kültür Buluştu: Üniversitelilerden Teknoloji ve Tarihe Yolculuk

Geleceğin meslekleri dijitalleşme ve yapay zekâ ekseninde şekilleniyor!

İstinye Üniversitesi, mezuniyet coşkusunu yaşadı

HABERLER

sahibinden.com, Türkiye Basketbol Milli Takımlar Ana Sponsoru Oldu

LÖSEV’DEN İSTANBUL’DA KOLİ KOLİ MUTLULUK

Uzun vadede ruh sağlığını olumsuz etkiliyor!

SOSYAL MEDYADAKİ EGZERSİZLER SAKATLAYABİLİR

SANCAKTEPE'DE AKSOYLAR DÜĞÜN SALONLARI 26 YILLIK TECRÜBESİ İLE HİZMET VERİYOR

“Çocuklarımızı Nasıl Koruyacağız?” Uzmanından Ailelere Kritik Uyarılar

İftar Sonrası Tatlı Tüketimine Dikkat

Ramazan’da Kilo Almadan Oruç Tutmak: Mesele İrade Değil, Metabolik Ritmi Korumak

Hareketsiz Yaşam Alarm Veriyor: Uzmanlardan Ofis ve Ev Çalışanlarına Kritik Uyarılar

Sentetik uyuşturucular küresel tehdit oluşturuyor!

Küçük iyilikler büyük mutluluklar getiriyor!

Binlerce Gemi Deniz Çayırlarını Tahrip Ediyor

Gökçe Bahadır’ın Yer Aldığı Papia Home Reklam Filmi Yayında!

Ramazan'da sindirim sağlığını korumak için bu önerilere dikkat!

Sahur önemli!

  • Salı 11.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Çarşamba 9.5 ° / 6.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 11.2 ° / 6.2 ° false
sahibinden.com, Türkiye Basketbol Milli Takımlar Ana Sponsoru Oldu
LÖSEV’DEN İSTANBUL’DA KOLİ KOLİ MUTLULUK
Uzun vadede ruh sağlığını olumsuz etkiliyor!
SOSYAL MEDYADAKİ EGZERSİZLER SAKATLAYABİLİR
SANCAKTEPE'DE AKSOYLAR DÜĞÜN SALONLARI 26 YILLIK TECRÜBESİ İLE HİZMET VERİYOR
“Çocuklarımızı Nasıl Koruyacağız?” Uzmanından Ailelere Kritik Uyarılar
İftar Sonrası Tatlı Tüketimine Dikkat