• BIST 100

    11165,85%-0,15
  • DOLAR

    41,27% 0,11
  • EURO

    48,92% -0,10
  • GRAM ALTIN

    4844,19% -0,98
  • Ç. ALTIN

    7995,93% -0,37

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Açılıyor

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılında Zonguldak Kampüsü’nü hizmete açmaya hazırlanıyor.

1135 OKUNMA
TARİH: 28.07.2022 00:29
Son Güncelleme: 28.07.2022 00:29

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Açılıyor

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılında Zonguldak Kampüsü’nü hizmete açmaya hazırlanıyor.

EĞİTİM 28.07.2022 00:29:00 1135
Haberi Sesli Oku
Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Açılıyor

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılında Zonguldak Kampüsü’nü hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, Zonguldak Kampüsü ile eğitim zincirine yeni bir halka daha ekliyor. Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılında hizmete girmesi planlanan Zonguldak Kampüsü’nün açılışı öncesinde bir basın toplantısıyla okulu tanıttı. Toplantıya, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Bahçeşehir Koleji Yerel Ortaklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Esin Yazıcı, Kampüs Müdürü İrem Papila, Okul Müdürü Arda Elbir’in yanı sıra kurucu ortaklar Durmuş Alaca, Muhammet Ali Gülay, Ali Haydar Sungur, Özcan Gedikli de katıldı.

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü, bu yıl anaokulu, ilkokul, ortaokul kademelerinde, 2023-2024 eğitim öğretim yılında ise Anadolu lisesi ve fen lisesi kademelerinde öğrenci kabul edecek. 46 derslik ve 1080 öğrenci kontenjanına sahip okulda STEM laboratuvarı, fen/fizik laboratuvarı, biyoloji laboratuvarı, teknoloji ve tasarım laboratuvarı, görsel sanatlar atölyesi, dans salonu, müzik dersliği ve müzik atölyesi (derslik haricinde), cep sinema bulunuyor. Açık hava derslikleri ve açık hava amfi tiyatroda öğrencilerin hizmetine sunuluyor. 7.524 metrekare kampüs alanı içerisinde 8.119 metrekare toplam kapalı alana sahip Kampüs’te kapalı spor salonu ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra tenis kortu, çim saha, basket ve voleybol sahası da bulunuyor.
 
“Eğitim her koşulda hiç durmadan ilerlenmesi gereken alanlardan biridir”

Toplantıda konuşan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, “Zonguldak ilimizdeki ikinci kampüsümüz, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı itibarıyla eğitime başlayacak. 2017 yılında Ereğli’de ilk kampüsümüzü açtığımızdan bu yana Zonguldak halkının çocuklarının eğitimi için okullarımıza gösterdikleri güvene ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Tüm dünyanın yaşayışını, ticari faaliyetleri ve çalışma biçimlerini derinden etkileyen bir dönem yaşıyoruz. Böyle bir dönemde yatırım yapmak bir yana, mevcut durumu korumak için dahi büyük fedakârlıklar gerekiyor. Ancak Türkiye’nin ve dünyanın son 55 yılına bire bir tanıklık etmiş bir kurum olarak öğrendiğimiz bir şey var: Eğitim her koşulda hiç durmadan ilerlenmesi gereken alanlardan biridir. Biz de bu inançla, koşullarımız ne olursa olsun yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gerek dijital eğitim yatırımlarımızla gerekse yeni kampüslerimizle Türkiye’nin eğitimine değer katmak için çalışıyoruz. Koşullar ne olursa olsun her daim eğitim içeriğimizin kalitesi ve teknoloji altyapımızla öğrencilerimizin yanındayız. Zonguldak Kampüsümüz, ülkemize, çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.
 
Zonguldak Kampüsü’nde eğitim 22 Ağustos‘ta başlayacak

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Esin Yazıcı ise şunları söyledi: “Zonguldak’ın yaşam standartlarının gelişimine önemli katkı sağlayacağına inandığım bu büyük kurumun kuruluşunda emeği geçen tüm kurucu ortaklarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar geçen süreçte büyük bir özveriyle çalışan yönetim kadromuza, kıymetli öğretmenlerimiz ve yardımcı kadrolarda çalışan arkadaşlarımıza kısacası tüm ekibimize tüm çalışmaları için teşekkür ediyorum. Her aşamasının titizlikle tasarlandığı bu vizyoner eğitim sisteminin uygulanması için gerekli ortam ve desteği sağlamak bizim işimiz. Bundan sonra tek hedefimiz de bunun için gerekli destekleri vermek. Kampüsümüzde eğitim tüm Türkiye’deki kampüslerle beraber 22 Ağustos‘ta başlayacak. 22 Ağustos’u büyük bir heyecanla bekliyoruz. Kıymetli öğrencilerimize kıymetli öğretmenlerimizi buluşturacağımız o gün için canla başla çalışıyoruz”
 

Aşırı ödev ve yüksek beklentiler çocukta kaygı yaratabilir!

Faber-Castell, okula dönüş döneminde her yaştan öğrencinin yol arkadaşı oluyor!

Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör: “Puanlar alındı, şimdi sıra doğru tercih yapmakta!”

Üniversite tercih sürecinde adaylar nelere dikkat etmeli?

Kapadokya’da Bilim ve Kültür Buluştu: Üniversitelilerden Teknoloji ve Tarihe Yolculuk

Geleceğin meslekleri dijitalleşme ve yapay zekâ ekseninde şekilleniyor!

İstinye Üniversitesi, mezuniyet coşkusunu yaşadı

Engel tanımayan icat "Yol Arkadaşım"

Matematik Alarm Veriyor: LGS ve YKS Hazırlığında Her 10 Talepten 7’si Matematik Özel Derse

Sınav Yaklaşıyor: Kadir Has Üniversitesi'nden Adaylara Altın Değerinde Tavsiyeler

Sınav sabahı kahve ve enerji içeceğine dikkat!

Tohum Otizm Vakfı Eğitim Kurumları’ndan Duygu Dolu Yıl Sonu Gösterisi

Türkiye’de İlk 20, Antalya’da Zirve

Üsküdar Üniversitesi 10. Bilim ve Fikir Festivali başlıyor!

GTÜ Öğrencilerine TÜBİTAK'tan Büyük Araştırma Desteği

GTÜ'de Kampüs Navigasyonu

HABERLER

Bakery Plus 2025 Fuarı Ekim’de Ankara’da kapılarını açıyor

Akneye karşı doğru bilinen yanlışlar ve etkili çözümler

Ailevi Akdeniz Ateşi araştırmalarında Türkiye öncü konumda

Flamenko ustası Vicente Amigo İstanbul’da sahne alacak

VakıfBank'tan 500 Milyon Dolarlık murabaha finansmanı

Sancaktepe'de CHP'li Tuncay Saraç'ın kongrede yaptığı konuşma dikkat çekti

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı Üyeleri ile Piknikte Buluştu

Gazeteci Tahsin Erkin Erk ve Berna Akkaya Dünyaevine Girdi

Oğuz Çepni Boyu Dernekleri Federasyonu Söğüt’te Büyük İlgi Gördü

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği 'Mesleğimizi Güçlendirecek Yeni Adımlar Atıyoruz'

Yemek Yerken Suçlu Hissetmek: Görünmeyen Tehdit

Beslenme Çantasında Sağlık İçin Doğru Seçimler

Aşırı ödev ve yüksek beklentiler çocukta kaygı yaratabilir!

Kayısı çekirdeği hem şifa hem zehir olabilir!

4. SERÇEŞME HÜNKAR HACI BEKTAŞ VELİ FESTİVALİ BAŞLADI

  • Perşembe 21.8 ° / 17.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 19.5 ° false
  • Cumartesi 24.2 ° / 18.5 ° Güneşli
Bakery Plus 2025 Fuarı Ekim’de Ankara’da kapılarını açıyor
Akneye karşı doğru bilinen yanlışlar ve etkili çözümler
Ailevi Akdeniz Ateşi araştırmalarında Türkiye öncü konumda
Flamenko ustası Vicente Amigo İstanbul’da sahne alacak
VakıfBank'tan 500 Milyon Dolarlık murabaha finansmanı
Sancaktepe'de CHP'li Tuncay Saraç'ın kongrede yaptığı konuşma dikkat çekti
AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı Üyeleri ile Piknikte Buluştu