AK Parti Çekmeköy`de Akın İlhan?la yeni dönem başladı

5. olağan kongresini ?inandığın yolda yürü? sloganıyla Taşdelen Nikah Sarayı?nda gerçekleştiren Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, yeni ilçe başkanı Av. Akın İlhan ve yönetimi ile yeni döneme başlangıç yaptı.

İSTANBUL 12.01.2021 05:37:00 756 0
Haberi Sesli Oku
AK Parti Çekmeköy`de Akın İlhan?la yeni dönem başladı
 5. olağan kongresini “inandığın yolda yürü” sloganıyla Taşdelen Nikah Sarayı’nda gerçekleştiren Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, yeni ilçe başkanı Av. Akın İlhan ve yönetimi ile yeni döneme başlangıç yaptı.

AK Parti Çekmeköy Teşkilatı, yeni ilçe başkanı Av. Akın İlhan ve yönetimiyle beklenen değişimi gerçekleştirdi. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcıları Fatma Betül Sayan Kaya ve Nurettin Canikli, Milletvekilleri, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videolu mesajı gösterildi.

Kongrede partililere hitap eden AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 2021 yılının siyasi, ekonomik ve hukuki reformlar yılı olacağını kaydetti. Geçtiğimiz 2020 yılının kayıtlara her şeyin değiştiği bir dönem olarak geçeceğini, ekonomiden, eğitime, devlet yönetiminden şehirleşmeye kadar her alanda değişimlerin yaşandığı bir dönemi geride bıraktıklarını anlatan Kurtulmuş, “Küresel ölçekte pandemiyle hatırlanacak 2020’nin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için hatırlanacak başka tarafları da var. Türkiye için 2020, önemli başarıların yaşandığı bir dönem olarak hatırlanacak” dedi. Kurtulmuş, Türkiye’de 2020’nin Doğu Akdeniz faaliyetleri, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütleriyle mücadelesinin hatırlanacağını dile getirdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘Sözde Cmhurbaşkanı’ sözlerini de sert dille eleştiren Kurtulmuş, “Kılıçdaroğlu; Bu memlekete demokrasi çoktan geldi. Demokrasi bedeli ödenmiş bir demokrasidir. Bu ülkedeki demokrasi 27 Mayıs’ın paletleri arasından kurtarıldı. Bu ülkedeki demokrasi, idam sehpalarında rahmetli Menderes için akıtılan kanlı gözyaşlarıyla getirilen bir demokrasidir. Bu memleketteki demokrasi 12 Eylül darbecilerine karşı kazanılmış, 28 Şubat’ın palet şakırtılarını durduran millet iradesiyle kazanıldı” dedi.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ise ilçede yönetimi devralacak ekibe başarılar diledi. AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunu dile getiren Demiröz, “Bu ülkeyi yönetmek bizim boynumuzun borcu. Türkiye’yi AK Parti ve AK Parti kadroları yönetecektir. Kim ne derse desin, AK Parti ekonomide, siyasette, hukukta her zaman reformlar yapmıştır ve bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Dünyada 2020’yi pozitif büyümeyle kapatacak 3 ülkeden biriyiz. Hiç sağa sola kulak asmayın, yapanlar yurt dışından her türlü siyasi ve ekonomik saldırıyı yapıyorlar” diye konuştu. Demiröz, seçimlerin teşkilatlarla kazanıldığını aktararak, AK Parti’nin 2023’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı daha yüksek bir oranla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceklerini söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da 2023 ve 2024’teki seçimlerde AK Parti’nin yine başarılı olacağını dile getirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden AK Parti adayının kazanacağını kaydetti. Şenocak, “Çekmeköy 5. Olağan Kongremizi salgın tedbirleri kapsamında gerçekleştiriyoruz. Meydanı, bu milletin değerleri ve iradesini hiçe sayanlara, terörle kol kola yürüyenlere asla bırakmayacağız. İnanç ve azimle, ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığımızın 5. Olağan Kongresinde emektar teşkilat mensubu kardeşlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çekmeköy İlçe kongremizde bizleri yalnız bırakmayan başta partililiremiz olmak üzere tüm konuklara teşekkür ediyorum. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı seçilen Av. Akın İlhan’ı tebrik ediyor, görevine başarılar diliyorum. Salih Kırıcı kardeşime de İlçemize yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kongrede divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak onaylandı ve yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde yapılan oylamada yeni ilçe başkanı Av. Akın İlhan ve yönetimi seçildi. Kongrede ilk mesajını daha güçlü teşkilat sözüyle veren yeni başkan Akın İlhan, her kongrede olduğu gibi 5. kongreden de daha çok kenetlenmiş, birbiriyle birleşmiş ve güçlenmiş olarak yeni döneme başlangıç yapacaklarını ifade etti.


ÇEKMEKÖY'DE KADIN SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Çekmeköy'ün sevilen Muhtarı ve Muhtar Adayı Engin Çelik: Taleplerinizin her zaman takipçisi olacağız

ÇEKMEKÖY'DE İYİ PARTİ ADAYI ÖZGÜR GÜNEŞ ÖÇALAN'A İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

ALİ COŞKUN, ATAŞEHİR’DE KİMSE MAĞDUR EDİLMEYECEK

Çekmeköy'de İYİ Parti hız kesmeden devam ediyor

Gazeteci derneklerinden güç birliği kararı

İYİ Parti, Çekmeköy'de iddiasını Özgür Güneş ile sürdürüyor

İYİ Parti Çekmeköy Belediye Başkan adayı Özgür Güneş Öçalan'a destek her geçen gün büyüyor

ÇEKMEKÖY MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Selim Altun, Çekmeköy'de basın ile bir araya geldi

Ümraniye'de Belediye Başkan Adayı Faik Eren Alemdağ Caddesini salladı

İYİ Parti, Özgür Güneş Öçalan ile Çekmeköy'de iddiasını sürdürüyor.

İYİ PARTİ ÇEKMEKÖY BAŞKAN ADAYI ÖZGÜR GÜNEŞ, ÇEKMEKÖY'DE SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN VARIZ

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ COŞKUN VE AİLESİ ATAŞEHİR'DE GENÇLERLE BULUŞTU

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İSTANBUL’DA DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLADI!

İbrahim Subaşı ,Çekmeköy’ün sürprizi DEVA Partisi olacak

HABERLER

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Sancaktepe'de Sarıgazi Spor Geleneksel İftar programı düzenledi

Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemal Doğan: Ben Değil Biz Olacağız

Sancaktepe'de Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu törenle hizmete açıldı

Sancaktepe'de Saadet Partisi Geleneksel İftar Programı düzenledi

Sancaktepe'de Türkülerle dolu bir akşam yaşandı

Sancaktepe'de Çanakkale Zaferi törenle kutlandı

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Cemal Geyik’in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Cemal Aytekin'in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Turgut Daş'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Cemil Cebir'in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Ekrem Yahya Ateş'in 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Emre Sağlam'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Osman Aktan’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Metin Yılmaz’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli
Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı
Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı
ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ
Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi
Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi
Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü
Şakir Demir İlkokulu'nda özenle hazırlanmış resim sergisi düzenlendi