MHP İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu " Biz Sancaktepeliyiz ve Sancaktepe?yi seviyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu ile samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede sorularımıza içtenlikle cevap verdi.

SANCAKTEPE HABER 6.10.2018 13:28:00 413 0
Haberi Sesli Oku
MHP İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu
 SANCAKTEPE -  Sancaktepe ilçesinde sempatik, içten ve samimi olarak görülen siyasetçilerden biri olan MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu, yaklaşan yerel seçimlerden, ilçe teşkilatının bu günkü durumuna kadar bir çok konuyu içtenlikle cevapladı.
İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu’na içten samimi cevaplarından dolayı teşekkür ederiz. 

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı olarak bir genel seçim atlattınız. Kendinizi başarılı buluyor musunuz? 

E.Danacıoğlu ;Tabii başarı göreceli bir kavram olmakla birlikte sonuç odaklıdır. Bizler 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakının bir parçası olarak imkan ve şeraitler dahilinde tüm teşkilatımız ile birlikte gece gündüz seçimde başarı yakalamak için vaktinden, nakdinden fedakarlık ederek mücadele gösterdik. Bizler Cumhur İttifakının Adayı Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a  ve partimize teveccüh gösteren 22.000 vatandaşımıza teşekkür ediyoruz. 



MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığını geçmiş ile kıyasladığınızda,  bu günkü yerinizi nasıl görüyorsunuz?

E. Danacıoğlu ; Milliyetçi Hareket Partisi dününü, bugününü ve yarınını kapsayan ilke ve ülkülere sahiptir, yer ve zaman farketmeksizin bu ülküler değişmeyecektir. Ama ilçemiz Teşkilatı ile ilgili ise bu soru, ben ilçemizde her daim gelişen, efor sarfeden, fedakarlıktan kaçınmayan bir teşkilat yapısının olması gerektiğini savunuyor ve bu manada hareket etmeye özen gösteriyorum. Teşkilatçı ve Kurumsal davranmaya çalışıyor, bu yönde bir duruş gösteriyorum. Takdir teşkilat mensuplarımızın, vatandaşlarımızın ve siz kıymetli yerel basınındır.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı olarak yerel seçimler için iddianız nedir ?

E. Danacıoğlu ; Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli, üstüne basa basa “Milli ve Üretken Belediyecilik” hususuna değiniyor. Bizde bu doğrultuda plan ve stratejilerimizi oluşturuyoruz. Tüketim yerine üretimi savunarak kendi kendini besleyen, kaynaklarını verimli kullanan ve bu kaynaklarla insanlara istihdam sağlayan bir anlayışı arzuluyoruz. Zira Sancaktepe’de 5 yılda tüketilen bütçe 2 Milyar TL civarındadır. Bu bütçe ile yapılan hizmetlerden dolayı elbette yetkililere teşekkür ediyoruz ama düşünmemiz ve sorgulamamız gereken hususlarında olduğunun bilincindeyiz. 

MHP Sancaktepe İlçe olarak yerel seçimleri kazansanız ilk yapacağınız işlem ne olur?

E. Danacıoğlu ; Elbette mahalli idarelerde kazanacağımız bir zafer bizim için manevi anlamda çok kıymetlidir. Şahsım adına her daim bu hayalin gayreti ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Zira Ülkülerimiz var ve inşallah yılmayacak, yıkılmayacak, başaracağız. Başardığımızda da tek gayemiz insanların hayır duasını almak, Sancaktepemizi geleceğe hazırlamak ve gelişimini daha planlı, daha sağlıklı bir şekilde sürdürmek olacaktır.

Sancaktepe Belediyesinin çalışmalarından memnun musunuz ?

E. Danacıoğlu ; Bizler iyi yapılana iyi demekle yanlışa da dur demekle mükellefiz. Gelinen noktada  ilçemize ciddi yatırımlar yapılmış ve vatandaşımızın istek, taleplerinin giderilmesi noktasında büyük adımlar atılmıştır. Ama Sancaktepe’de ciddi problemlerimiz olduğu aşikardır. Belediye akla hayale sığmayan büyük meblağlar ile borçlandığı söyleniyor. 
Trafik problemi insanlarımızı olumsuz etkilemiş, ilçemize giriş ve çıkışlar adeta vatandaşımıza çile olmaktadır.
İmarda yaşanan olumsuzluklar vatandaşımızın dar evlerde oturmasını dayatmakta, imar adaletsizliği göze batmakta, Müteahhitler ve mal sahipleri tapu ve ruhsat harçlarından muzdarip hale getirilmiştir.
Bunun yanında yüksek gerilimden mağdur olanlar vatandaşlarımız çaresizdirler. 
Okullarına geleceğimizin teminatı evlatlarımız otostop çekerek ulaşmaktadırlar. 
İlçemizde halen Beldeler arası entegrasyon sağlanmadığı için ekonomi çarkı dönmemektedir. Vatandaşımız ihtiyaçlarını çevre ilçelerden temin etmekte ve esnafımız kan ağlamaktadır.
Biz Sancaktepe’yi çok kapsamlı takip ediyor ve sıkıntılarını biliyoruz, bu manada bahsettiğim tüm sorunları çözeceğimizi belirtiyoruz çünkü biz Sancaktepeliyiz ve Sancaktepe’yi seviyoruz. 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı konusunda sizin adayınız olduğu ve çatı adayı olabileceği konuşuluyor. Bu konu hakkında ki görüşleriniz nedir?

E. Danacıoğlu ; Tabii şu anda ittifak görüşmelerine başlandı Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın alacakları karar bize yol gösterecektir. Lakin bizler hazırlıklarımızı tamamladık ve aday adaylıkları noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii adaylarımızın isimleri Sancaktepede duyulduğunda bir heyecan oluştu ve çeşitli söylemler ortaya atıldı. Tabii bizim isteğimiz İstanbul’daki ilk MHP Belediyesi Sancaktepe olsun. Sancaktepe milli ve üretken  örnek bir belediye olsun. Bu konuda, gelin birlik olalım diyor, Bizatihi doğruda birlik doğrudur diyorum.



Emrah Danacıoğlu’nun ilçe başkanlığı döneminde ki ilk icraatları arasında yer alan uyuşturucu ile mücadele yer aldı. Bu konu da çalışmalarınız da bir gelişme var mı?

E. Danacıoğlu ; Tabii uyuşturucu ile mücadelede Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığım dönemde de ciddi adımlar atmıştık. Sonrasında Mhp İlçe Başkanlığım döneminde bu duruşumuza devam ettik. Belirli bir oranda azalma görülsede son dönemlerde tekrar mahallelerden bu konuda şikayetler geliyor ve bizlerde yaptığımız bu tip çalışmalarda siyasi görüşü ne olursa olsun her bir komşumuzdan destek bekliyoruz.
Biliyorsunuz biz Mhp olarak tapu sorunları ile ilgili de ciddi çalışmalara imza attık. Her daim vatandaşımızın yanındayız, bunu bilmelerini istiyorum. Kapımızda, gönlümüzde  onlara sonuna kadar açıktır.

Emrah Danacıoğlu olarak ilçe başkanlığını yürüttüğünüz parti çalışmalarınızda keşke bunları yapabilseydim veya bunları da yapacağım dediğiniz konular veya çalışmalar var mı?

E. Danacıoğlu; Şimdiye kadar toplumsal olaylarda insanlarımızın sorunlarını çözmeye yönelik ciddi adımlar attık. Tapu sorunları, uyuşturucu satımı ve kullanımı, güvenlik sorunları gibi konularda çözüm noktasında vatandaşımızın yanında olduk. Bu manada Bölge Milletvekillerimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımız Sn.Edip Semih Yalçın, Sn.İzzet Ulvi Yönter bizlere büyük destek gösterdiler. Vatandaşımızın sorunlarını Meclis çatısı altında dile getirdiler ve takipçisi oldular. Kendilerine vatandaşlarımız adına sonsuz teşekkür ediyorum. 
Tabii Sancaktepe’de daha yapacak çok işimiz var. Günün şartları ve imkanları dahilinde tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Teşkilat çalışmalarımızı vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yapıyoruz. Keşke dediğimiz herşeyi yapmanında planlarını yapıyor ve vaktini bekliyoruz, biliyoruz ki vaktinden önce çiçek açmaz.
Ama eksik kaldığımız her nokta için de vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. 

Sancaktepelilerin MHP’ye yaklaşımını nasıl değerlendiriyorsunuz?

E. Danacıoğlu; MHP son iki yılda gösterdi ki; Türk Milletinin sinesinden doğmuştur. Ve Milletimiz, söz konusu vatan olduğunda canını dahi esirgemeyen bir partiye, teveccühünü ve desteğini esirgememektedir. 
Ben şu anda görüyorum ki; insanlar Cadde ve sokaklarda derdini anlatıp, adeta içini dökerek rahatladığı, aramıza katılarak manevi anlamda kendini bulduğu, mutlu olmayı öğrendiği, kardeşliği gördüğü yere yani teşkilatlarımıza yönelmektedirler. Bu bizleri mutlu etmekte ve daha fazla çalışmamız yönünde motive etmektedir.
Her zaman söylüyorum bizim aklımızda devlet, gönlümüzde millet vardır. Bu düstur ile hareket ediyor ve geleceğe umutla bakıyoruz.
 
Tevfik Erk / İstanbul


Kaymakam Ahmet Karakaya Anneler Günü'nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Sancaktepe, gazeteci Tevfik Erk'in kızı İlayda Ecem Erk'in düğününde buluştu

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA hastalarını ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar'dan 'jakuzi' iddialarına tepki! "Vicdansız ve insafsızca..."

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, Polis Teşkilatı'nın 179 . yıl dönümünü kutladı

HABERLER

  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

Kaymakam Ahmet Karakaya Anneler Günü'nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Sancaktepe, gazeteci Tevfik Erk'in kızı İlayda Ecem Erk'in düğününde buluştu

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, SMA hastalarını ziyaret etti

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu

Sancaktepe Osmangazi İlkokulu'nda Görsel Sanatlar Sergisi düzenlendi

Sancaktepe'nin küçük kalpli Geleceğin Yazarları imza günü düzenledi

Sancaktepe'de Epilepsi hastası Buğlem Elif için sosyal dayanışma gecesi düzenlendi

Beşiktaşlı futbolculardan Buğlem Elif için dayanışma

Sancaktepe'de Alper Yeğin'in ekibi belli oluyor! İşte o isimler...

Selçuk Cebir, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar'dan 'jakuzi' iddialarına tepki! "Vicdansız ve insafsızca..."

  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı
Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı
ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ
Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi
Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi
Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü
Şakir Demir İlkokulu'nda özenle hazırlanmış resim sergisi düzenlendi