Aksiyon Gerilim Filmleri Aralık Ayında Filmbox Extra Ekranlarında

FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor.

KÜLTÜR-SANAT 4.12.2021 12:32:00 2889 0
Haberi Sesli Oku
Aksiyon Gerilim Filmleri Aralık Ayında  Filmbox Extra Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, en parlak yıldızları, aksiyon, gerilim, heyecan dolu sürükleyici öykülerle birleştiren filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor.
Macera sinemasının en heyecanlı öykülerini ve dünya yıldızlarını evinize getiren film prömiyerlerini, Aralık ayında FilmBox Extra ekranlarında izleyebilirsiniz.
Kaçış Yok (No Escape) – 6 Aralık Pazartesi, Saat: 21:30
Pazartesi akşamı FilmBox Extra ekranlarına gelecek filmde Jack Dwyer Amerikalı bir işadamıdır. Ailesiyle birlikte Güneydoğu Asya’ya yerleşme ve yeni bir hayata başlama kararı alır. Fakat fazla zaman geçmeden ülkede siyasi çatışmalar ve ciddi bir halk ayaklanması baş gösterir. Eşi ve çocuklarıyla beraber hayatta kalma mücadelesi veren Jack'e yeni tanıştıkları, gizemli bir adam olan Hammond yardım edecektir. Onun desteği ile Dwyer ailesi önce şehirden, sonra ülkeden kaçmanın yollarını arayacaktır. Gerilim türündeki filmin yönetmenliğini John Erick Dowdle’ın üstlenirken senaryosu Drew Dowdle ve John Erick Dowdle ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda başı çeken isimlerse Owen Wilson, Lake Bell, Pierce Brosnan, Russell Geoffrey Banks, Sterling Jerins, ve Claire Geare. 

Korkunç Sonuçlar (Effroyables Jardins) – 7 Aralık Salı, Saat: 21:30
Salı akşamı FilmBox Extra ekranlarına gelecek bu heyecanlı filmde, 2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgali altındaki Fransa’ya gidiyoruz. Ücretsiz bir Fransız radyo yayınından ilham alan iki adam, kendileri ve köylüleri için hiç farkında olmadan istenmeyen sonuçlar doğuran bir sabotaj eylemi gerçekleştiriyor.
Oliver Sherman (Oliver Sherman) – 9 Aralık Perşembe, Saat: 23:20
Perşembe akşamı FilmBox Extra ekranlarında savaş gazisi Sherman Oliver’ın yaşam serüvenine tanıklık edeceğiz. Sherman Oliver bir ailesi olmayan, insanlardan kopuk ve kaybolmuş bir hayat yaşayan bir adamdır. Savaşta hayatını kurtaran askerlik arkadaşı Franklin Page’i aramak için kırsal kesime doğru yola çıkar. Page, eşi ve çocuklarıyla kendine düzgün bir hayat kurmuştur ve Sherman’ı başlarda zararsız bir adam gibi görür. Ancak Oliver, Ama Page ailesinin hayatına daha fazla girdikçe, kıskançlığa ve kırgınlığa meyilli, öfkeli, dengesiz biri olduğu ortaya çıkar. Franklin'in uzun uğraşlar sonucu kurduğu hayat artık tehlikedir.
Owen Wilson, Pierce Brosnan ve Russell Geoffrey Banks gibi yıldızları ve daha nicelerini, aksiyon filmlerinde kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinema severler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca, www.filmbox.com websitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 
SPI International, FilmBox Extra’nın yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 

Bilgi için: 
Tuğba Balıkçıoğlu / PRactice Communication Management
tugba@practicecomm.com 


SPI International Hakkında: 

SPI International, 6 kıtada 42 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle faaliyet gösteren 90 milyon aboneye sahip global bir medya şirketidir. 
28 yıl önce kurulan SPI, TV ve yayıncılık endüstrisinde çok güçlü bir deneyime sahiptir. Şirket, Polonya, Çekya, Romanya, Sırbistan, Hollanda ve Rusya gibi önemli Avrupa pazarlaı başta olmak üzere, Doğu ve Orta Avrupa, Batı Avrupa, BDT ve Eski-Yugoslavya bölgelerinde çeşitli ücretli ve ücretsiz TV kanallarının operatörlüğünü üstlenmektedir. Faaliyet gösterdiği ülkelerde lider film tedarikçileri olan SPI’ın, film servislerinde amiral markası FilmBox’tur. SPI Group, FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi gibi, izleyicilerin evlerinde aşina oldukları köklü markaları ve farklı tematik kanalların yanı sıra, dijital yayın servislerini de bünyesinde birleştirmektedir. 
SPI aynı zamanda dünya genelinde 4K/Ultra HD içeriğin de en büyük toplayıcılarından biri konumunda yer almaktadır. internete bağlanabilen herhangi bir cihaz ile büyük global medya sağlayıcılar ve yerel OTT sağlayıcılar üzerinden abonelerine 4K/UHD programları da dahil olmak üzere, TV kanalları ve tüm film arşivine ulaşma imkanı sağlıyor. Yakın zamanda Hollanda’nın en büyük premium film servislerinden Film1’ın 4 kanalını ve dijital servislerini de portföyüne ekleyen SPI, büyüme ivmesini tüm hızıyla sürdürmektedir. 
SPI markaları, operatör iş birlikleri, platform ortaklıkları ve şirketin kendi dijital ürünleriyle dünya genelinde milyonlarca eve ulaşmaktadır. Dünya çapında 700’den fazla operatörle iş birliği bulunan SPI, gelişmiş teknolojisi sayesinde abonelerinde düzenli yayınlarına ve seç-izle içeriklerine ulaşma imkanı sunmaktadır ve bunun yanı sıra SPI’ın FilmBox+ servisi de bir milyonun üzerinde aboneye sahiptir. Şirketin yakın dönemde lansmanını gerçekleştirdiği dijital kanalı ‘Dizi’ en iyi Türk dizilerinin dünya genelinde izleyicilerle buluşmasına önderlik etmektedir. Bunun yanı sıra SPI Hollanda’da, dört düzenli yayın kanalı ve seç-izle servisi de dahil olmak üzere, Film 1 premium film servislerinin de marka hakkının sahibidir.
Dünya lideri film tedarikçisi ve televizyon programcısı kimliği ile, 25 yılı aşkın bir süredir uluslararası pazarda itibar sahibi olan SPI International, büyük lisans tedarikçileri iş birliğiyle yüksek talepli ilgi çekici içerikler sağlar. 


Damla Durakçay bir yıl aradan sonra ‘Vazgeçtim’ dedi.

21. YILIN COŞKUSUYLA GELECEĞİN SİNEMASI YARIŞMASI BAŞLADI!

Tûba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i buluşturan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisine muhteşem gala

‘MAYMUNLAR CEHENNEMİ: YENİ KRALLIK’TAN YENİ FRAGMAN YAYINLANDI

HİLAL ALTINBİLEK’E ‘ŞAHANE HAYATIM’ SETİNDE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

En romantik yolculuklarını MAG Okurlarıyla paylaştı.

‘YARGI’ HEYECAN DOLU BÖLÜMÜYLE GECENİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLDU

30 yıl sonra yeniden bir araya gelen “C Takımı”, 16 Şubat’ta vizyonda

ÜNLÜ İSİMLER İNCİ ERTUĞ’UN ‘AŞIK MIYIM NEYİM?’ SERGİSİ’NDE BULUŞTU

ENKA Sanat’tan Yeni Belgesel: “Işıl Kasapoğlu”

KRAL ŞAKİR’İN SON FİLMİ, KRAL ŞAKİR: ‘DEVLER UYANDI’ VİZYONA GİRDİ

DERVİŞLERLE YAZILAN TARİH ADLI KİTAP TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI ARASINDA YERİNİ ALDI

İstanbul Modern, National Geographic’in hazırladığı “Dünyanın En İyileri” listesine girdi!

‘ŞAHANE HAYATIM’A ECE YÜKSEL KONUK OLUYOR!

Unutulmaz Film Müzikleri ile sanatseverleri büyüleyecek

Kadın sanatçıların yapıtlarından oluşan “Hep Buradayız” sergisi 28 Ocak’ta sona eriyor

HABERLER

  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,54% 0,04
  • EURO

    34,98% 0,55
  • GRAM ALTIN

    2427,84% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00

Sancaktepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı

Sancaktepe'de yeni dönemin ilk muhtarlar toplantısı yapıldı

Sancaktepe İlçe Millî Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar'dan 'jakuzi' iddialarına tepki! "Vicdansız ve insafsızca..."

Sancaktepe Kaymakamı Karakaya, Polis Teşkilatı'nın 179 . yıl dönümünü kutladı

Sevda Yılmaz’ın Ramazan Bayramı mesajı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet KARAKAYA’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Sancaktepe ilçesinin genç muhtarı Cansu Akdağ yola devam ediyor

Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı

Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi tartışması! Alper Yeğin'den iddialara cevap gecikmedi

Sancaktepe Belediyesi'nde 'jakuzi' iddiasına Şeyma Döğücü'den sert yanıt!

Selçuk Cebir’in Ramazan Bayramı mesajı

Onur Özdemir’in Ramazan Bayramı mesajı

Hanifi Çelebi’nin Ramazan Bayramı mesajı

  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
Sancaktepe'de Karışık Tost Kitabı etkinliğinde Gazze'ye nakdi yardım sağlandı
Sancaktepe Bil Koleji öğrencilerinden resimli hikaye kitabı
ÖĞRETMENLERDEN SANATÇI GÖZÜYLE DÜNYA’YA BAKIYORUM PROJESİ
Anaokulu öğrencilerinden Annem ve Ben temalı resim sergisi
Sancaktepe'de Sultanlar Ortaokulu mezuniyet töreni düzenledi
Şakir Demir İlkokulu'nun yıl sonu gösterisi büyük ilgi gördü
Şakir Demir İlkokulu'nda özenle hazırlanmış resim sergisi düzenlendi