• BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

“TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TESKİ” YENİ HİZMET BİNASINDA MESAİSİNE BAŞLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın katılımı ile yeni hizmet binasında ilk mesaisine başladı.

2845 OKUNMA
TARİH: 24.07.2022 00:27
Son Güncelleme: 24.07.2022 00:27

“TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TESKİ” YENİ HİZMET BİNASINDA MESAİSİNE BAŞLADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın katılımı ile yeni hizmet binasında ilk mesaisine başladı.

YEREL HABER 24.07.2022 00:27:00 2845
Haberi Sesli Oku
       “TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TESKİ” YENİ HİZMET BİNASINDA MESAİSİNE BAŞLADI

Altyapı ve üstyapı çalışmalarından ulaşıma, kültürel faaliyetlerden sosyal hizmetlere kadar birçok alanda hizmetlerini sürdüren ve Tekirdağ’ı geleceğe taşıyan projelere imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın katılımı ile yeni hizmet binasında ilk mesaisine başladı. 

Başkan Kadir Albayrak, “Yeni Hizmet Binamız Tüm Tekirdağ Halkına Hayırlı Olsun”
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında personelle bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Kurulduğumuz 2014 yılından bu yana tüm personellerimiz ile Tekirdağ için tüm hızımızla çalışıyoruz. Tekirdağ’ın vizyonları arasında bulunan birçok alanda diğer büyükşehir belediyelerine örnek olacak projeler hayat geçirdik. Şimdi hepimiz için yeni bir dönem başlıyor. Ağustos ayında resmi açılışımızı yapacağımız Yeni Hizmet Binamızda ilk mesai günümüzde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamış bulunuyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu bina ile kurumsallaşmamızı tamamladık. Tüm Tekirdağ halkına hayırlı olsun” dedi. 

Başkan Kadir Albayrak konuşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ daire başkanları, birim amirleri ve personelleri ile büyük aile fotoğrafı çektirdi. 

Hizmet Binası 89 Bin 449 Metrekare Toplam Alana Sahip
67 bin 210 metrekare alana inşa edilen ve 12 bin 420 metrekare oturum alanı bulunan hizmet binası, 2 bodrum kat, zemin kat, 2 baza kat ve 6 ofis katından oluşuyor. Bina içerisinde ise; Büyükşehir Belediyesi hizmet birimleri ve çalışma ofisleri, konferans salonu, çok amaçlı salon, sergi salonu, meclis salonu, encümen salonu, kreş ve otopark bulunuyor.  17 bin 841 metrekare oturum alanına sahip olan meydan altı otoparkı ise; 943 adet araç kapasitesine sahip olup yer altında 2 kattan oluşuyor. Bina içerisinde 3 adet yemek salonu, 3 adet kafe, basın kulübü, bankamatik alanı ve otopark yönetim hizmet birimleri yer alıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ana bina ve meydan altı otoparkının yanı sıra çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilebileceği bir meydana da sahip olacak. 13 bin 462 metrekare inşaat alanında oluşan meydanda seyir terası, etkinlik meydanı, yansıma havuzları, kent koridoru, anıt alanı ve peyzaj alanı bulunuyor.
Sosyal Belediyecilik anlayışının bir gereği olarak Tekirdağ'a birçok yeşil alan kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yeni Hizmet Binası çevre düzenlemesine de gereken önemi gösteriyor. 55 bin metrekare alana sahip olan çevre düzenlemesi içinde bulunan 3 adet kafe binası, bisiklet yolu, piknik alanı, yansıma havuzu, yürüyüş yolu ve peyzaj alanları ile şehrin yeni kent parkı işlevini üstlenecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası açılış töreni 19 Ağustos Cuma günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek. 

Karasu’da Vatandaşların Tek Talebi: “Başkan Sarı, Bu Yolu Yapın!”

Kandıra sahillerinde 992 ton çöp toplandı

Yangında doğru müdahale hayat kurtarır

Efsane Şarkıları Seslendirdiler

Kırkağaç Hıdırellez’i coşkuyla kutladı…

Özcan, “Afetlerden sonra değil; afetlerden önce gerekli tedbirlerimizi almamızın gerekliliği bilinciyle çalışıyoruz.”

BAŞKAN SEZER, “2025 YILI HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Kandıra’dan Güldür Güldür'e Tepki!

Başkan Erol Ölmez,den Yeni Yıl Mesajı

CANDAN YÜCEER’DEN YENİ YIL MESAJI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Yeni Yıl Mesajı

Başkan Kocaman’dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Ertaş, basın mensuplarıyla yeni yılı kutladı

PİR SULTAN ABDAL'IN SESİ TEKİRDAĞ'DA YANKILANDI

Başkan Mehmet Ertaş’tan yeni yıl mesajı:

Kandıra Seyrek Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Başlıyor

HABERLER

AKOM’DAN PAZARTESİ UYARISI: FIRTINA VE KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI BAŞLIYOR

Gastromasa 2025: 10 Yılın Hikâyeleri İstanbul’da Yazılıyor

Bağımlılık İradesizlik Belirtisi mi Ruhsal Bir Boşluk mu?

FİLMSAN 50.YLINDA 2024-2025 SEZONUNDAKİ SİNEMA DİZİ VE DİGİTAL YAPIMLARDAKİ ADAYLARINI AÇIKLADI....

BESTECİ, SÖZ YAZARI VE YORUMCU KİMLİĞİYLE DEMET TEKİN, MÜZİĞİN MUTFAĞINDA,

İSTANBUL'A FIRTINA VE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Başarılı Sporculardan Kaymakam Yavuz’a Ziyaret

Ceyhun Şenkal'dan nasıl iyi yönetmen olunur tüyoları

FİLMSAN 50.YLINDA, SİNEMA VE DİZİ SEKTÖRÜNÜN EN İYİLERİNİ SEÇİYOR

“Autumn’s Dream” Sonbaharın Duygusal Dokunuşunu Sanata Taşıdı

Özgür Çelik yeniden il başkanı seçildi

Sancaktepe’de Muhtarlar Günü Kutlandı

İBB, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NDE İSTANBUL’UN MUHTARLARINI AĞIRLADI

Sancaktepe Erbaalılar Derneği’nden Afet Bilgilendirme Paneli

  • Pazar 19 ° / 14.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.4 ° / 15.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 18.9 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
AKOM’DAN PAZARTESİ UYARISI: FIRTINA VE KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR
2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI BAŞLIYOR
Gastromasa 2025: 10 Yılın Hikâyeleri İstanbul’da Yazılıyor
Bağımlılık İradesizlik Belirtisi mi Ruhsal Bir Boşluk mu?
FİLMSAN 50.YLINDA 2024-2025 SEZONUNDAKİ SİNEMA DİZİ VE DİGİTAL YAPIMLARDAKİ ADAYLARINI AÇIKLADI....
BESTECİ, SÖZ YAZARI VE YORUMCU KİMLİĞİYLE DEMET TEKİN, MÜZİĞİN MUTFAĞINDA,
İSTANBUL'A FIRTINA VE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI